Bodrum beka sorunuymuş! Bodrum Otelciler Derneği Başkanı'nın açıklamaları tepkilere neden oldu

Yaz başından bu yana fahiş fiyatlarla gündeme gelen Bodrum, bu kez Bodrum Otelciler Birliği Başkanı Ömer Faruk Dengiz'in ''Bodrum batarsa Türkiye batar'' açıklaması ile tepkilere neden oldu. İşte detaylar...

Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum, bu kez fahiş fiyatlarla değil, Bodrum Otelciler Birliği Başkanı Ömer Faruk Dengiz'in açıklamaları nedeniyle tepkilerin odağında yer alıyor.

Bodrum beka sorunuymuş! Bodrum Otelciler Derneği Başkanı'nın açıklamaları tepkilere neden oldu

Bodrum'un pahalı olmadığını savunan Dengiz, "Türkiye'de en çok vergi veren illerin başında Muğla geliyor. Bodrum'da batarsa, Türkiye de batar. Turizm biterse, Türkiye de biter." demişti.

Bu sözleriyle tepkileri üstüne çeken Dengiz'e vatandaşlar tepki gösterdi. Bir sosyal Medya kullanıcısı "Hadi Bodrum'a gidip lahmacuna 1000 TL verelimde ülke batmaktan kurtulsun." derken, bir diğeri, "Gelin otobüs kaldıralım bodruma gidip 3er lahmacun 3 er topda dondurma yiyelim, belki kurtulur o zaman" yorumunda bulundu. 

 

Bodrum beka sorunuymuş! Bodrum Otelciler Derneği Başkanı'nın açıklamaları tepkilere neden oldu ile ilgili etiketler ekonomi Bodrum
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.