Bor Şeker kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek?

Bor Şeker AŞ, SPK tarafından onay alarak halka arz sürecine başladı. Bu önemli finansal olayın detayları ve yatırımcıları ilgilendiren bilgileri merak ediliyor. Peki, Bor Şeker kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? Detaylar haberimizde...

Borsa İstanbul'un yeni oyuncusu Bor Şeker, Sermaye Piyasa Kurulu'nun (SPK) onayını alarak halka arz sürecine başlıyor. Şirketin halka arz detayları ve planları, yatırımcıların ve piyasa takipçilerinin merakla beklediği konular arasında.Peki, Bor Şeker kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? İşte ayrıntılar...

Bor Şeker kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek?

BOR ŞEKER HİSSE FİYATI NE KADAR?

Bor Şeker AŞ'nin halka arzı yaklaşıyor ve şirketin halka arz tarihleri ile ilgili detaylar netleşti. SPK onayıyla gerçekleşen bu süreçte, Bor Şeker'in halka açıklık oranı %29,17 olarak belirlendi ve nominal değeri 1 TL olan paylar 26,54 TL sabit fiyatla satılacak.

BOR ŞEKER HALKA ARZ NE ZAMAN?

Bor Şeker'in halka arzı, 7-8-9 Şubat tarihlerinde üç gün sürecek ve bu süreçte talep toplanacak. Önemli bir detay da halka arzın katılım endeksi kapsamında gerçekleştirilecek olması. Bu, bireysel yatırımcılar, şirket çalışanları ve çiftçiler arasında eşit bir dağılım sağlanmasını hedefliyor.

BOR ŞEKER KAÇ LOT VERİR?

Halka arza katılım miktarlarına bağlı olarak paylaşılan lot sayıları şu şekilde:

2.1 Milyon katılım → 20 Lot (530 TL)

2.5 Milyon katılım → 17 Lot (451 TL)

2.9 Milyon katılım → 15 Lot (398 TL)

3.3 Milyon katılım → 13 Lot (345 TL)

3.7 Milyon katılım → 12 Lot (318 TL)

4.1 Milyon katılım → 11 Lot (291 TL)

4.5 Milyon katılım → 10 Lot (265 TL)

4.9 Milyon katılım → 9 Lot (238 TL)

 

BOR ŞEKER HANGİ BANKALARDA İŞLEM GÖRECEK

Bor Şeker'in halka arzına aracılık edecek olan bankalar ise şu şekilde:

A1 Capital Menkul Değerler A.Ş.

Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.

Acar Menkul Değerler A.Ş.

Ahlatçı Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

Albaraka Türk Katılım Bankası

Alnus Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

Aktif Yatırım Bankası A.Ş.

ve daha birçok banka ve yatırım kuruluşu.

Bor Şeker'in halka arzı, yatırımcılara katılım endeksine uygun, şeffaf ve erişilebilir bir yatırım fırsatı sunarken, bu süreçte ilgilenenlerin belirtilen tarihler ve detaylar çerçevesinde hareket etmeleri önem taşıyor.

Bor Şeker kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? ile ilgili etiketler Halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.