Boykota gölge düştü! İzmit'te bir grup Starbucks'ı basarak müşterilerin kahvelerini döktü

Sosyal medyada tepkiler büyüyor! İzmit'te Starbucks'ta oturan müşterilerin kahvelerini döken bir grup şahıs İsrail'e yönelik boykota gölge düşürdü.

İsrail'in Gazze'ye 7 Ekim'den beri sürdürdüğü korkunç saldırılar sürüyor. Türkiye'de de İsrail ürünleri ve markalarına yönelik boykot sürerken İzmit'te bir grubun Starbucks'ta oturan müşterilere bağırıp kahve dökmesi boykota gölge düşürdü.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER BÜYÜYOR

Yapılan bu sözde 'boykot'a sosyal medyadan da tepkiler büyüyor. Sosyal medyada bazı kullanıcıların yaptığı yorumlar şöyle: 

"Boykot ve zorbalık arasında çok belirgin farklılıklar vardır. Boykotunu edersin, oradaki insanlara derdini de anlatırsın. Edip etmemek onlara kalmış bir olay. Ama bu zorbalığı yapmaya kimsenin hakkı yok."



"Bakın arkadaşlar boykot iyidir işe de yarar ama bu nedir ? Bu olmaz yanlış adam kahve içiyor anlatmak isterden otur anlat ister anlar ister anlamaz bu haraket kime ne fayda sağlar?" 



"Biz bu değiliz. İnandığımız ve katkı sağlamaya çalıştığımız istikamete bunlar hizmet etmez. Bu yapılan bireysel şovun ötesine geçmez. Kimseye katkısı olmadığı gibi zararı olur. Yöneticilerimiz diplomatik alanda önemli girişimler yaparken daha duyarlı olmalıyız."



"Boykotu boykot gibi yapmak lazım. İş cam çerçeve kırmaya varırsa, insanlara eziyet etmeye varırsa boykotun etkisi de bereketi de kırılır. Diğer yandan bu taş atma işinin falan "organize işler" olduğunu da düşünüyorum. Devlet de üzerine düşeni yapıp aydınlatmalı meseleyi."


Boykota gölge düştü! İzmit'te bir grup Starbucks'ı basarak müşterilerin kahvelerini döktü ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.