Böyle gazetecilik olur mu? Elif Çakır, Akşener ile Kılıçdaroğlu arasında elçi görevi görmüş

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener’in kendisinin sürekli olarak cumhurbaşkanı adayı olmasını istediğini söyleyerek ''Akşener, Elif Çakır'ı elçi olarak gönderdi ve cumhurbaşkanı adayı olmamı istediğini ve kabul ederse destekleyeceği mesajını iletti.'' dedi. Karar Gazetesi Yazarı Elif Çakır'ın Akşener ile Kılıçdaroğlu arasında elçilik yapması 'Gazetecinin böyle bir görevi mi var? Böyle gazetecilik olur mu?' yorumlarını beraberinde getirdi.

CHP Genel Başkanlığı'nı Özgür Özel'e kaptırdıktan sonra Ankara'da bir çalışma ofisi açarak görüşmeler yapan Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Vedat Yenerer'e açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, parti içinde hala sözünün geçtiğini belirterek kendisine bağlı olan milletvekillerinin bulunduğunu söyledi.

''CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞINDA İLK TEKLİF MERAL HANIM'DAN GELDİ''

Kılıçdaroğlu, Meral Akşener’in kendisinin sürekli olarak cumhurbaşkanı adayı olmasını istediğini söyledi.

Akşener'in kendisine ilk olarak Elif Çakır aracılığıyla cumhurbaşkanı adaylığı teklifinde bulunduğunu belirten Kılıçdaroğlu, sürecin böyle başladığını aktardı.

Kılıçdaroğlu konuyla ilgili, “İlk teklif de Meral Hanım'dan geldi. Karar gazetesi yazarı Elif Çakır bana geldi ve Akşener’in elçisi olarak, Akşener’in benim cumhurbaşkanı adayı olmamı istediğini ve kabul ederse destekleyeceği mesajını iletti. Süreç öyle başladı. Son güne kadar da altılı masadaki tüm liderler de şahittir ki, ‘hep adayımız siz olun’ demiştir..” dedi.

'BÖYLE GAZETECİLİK OLUR MU?'

Karar Gazetesi Yazarı Elif Çakır'ın Akşener ile Kılıçdaroğlu arasında elçilik yapması 'Gazetecinin böyle bir görevi mi var? Böyle gazetecilik olur mu?' yorumlarını beraberinde getirdi.

Böyle gazetecilik olur mu? Elif Çakır, Akşener ile Kılıçdaroğlu arasında elçi görevi görmüş ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.