Bozcaada'da ormanları böyle yakmışlar! Otluk alanı ateşe verip kaçtı! Emniyet onu arıyor...

Çanakkale Bozcaada'da otluk alanı ateşe verip kaçan kişi güvenlik kameralarına yakalandı. Polis ve jandarma ekipleri, olaya karışan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Yangın, dün saat 23.00 sıralarında Çanakkale Bozcaada Baytur mevkiinde bulunan otluk alanda çıktı. Dumanı gören çevredekiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesinin ardından alevler büyümeden kontrol altına alındı. Yangının ardından yapılan incelemelerde otluk alanı ateşe veren kişi, çevredeki deponun güvenlik kamerasına yansıdı.

Bozcaada'da ormanları böyle yakmışlar! Otluk alanı ateşe verip kaçtı! Emniyet onu arıyor...

Görüntülerde otluk alanı ateşe veren kişinin olay yerinden kaçtığı görülüyor. Polis ve jandarma ekipleri, olaya karışan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bozcaada'da ormanları böyle yakmışlar! Otluk alanı ateşe verip kaçtı! Emniyet onu arıyor... - Resim : 2

Bozcaada'da ormanları böyle yakmışlar! Otluk alanı ateşe verip kaçtı! Emniyet onu arıyor... ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderlerine çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Toplumlarımızı zehirleyen her türlü nefret söylemine, ırkçılığa ve aşırı sağ akımlara karşı demokrasilerimizi korumak zorundayız. Tüm bu hedefleri gerçekleştirmek için ihtiyacımız olan, çok taraflı sistemi dünyanın beşten büyük olduğu şiarını merkeze alarak adalet ve hakkaniyet ekseninde yeniden şekillendirmektir” dedi.