Bozkurt hazımsızlığı! PKK/YPG sevici Alman gazeteci Tobias Huch, Merih Demiral'ı hedef aldı!

PKK/YPG terör örgütüne yakınlığıyla bilinen Alman gazeteci Tobias Huch, EURO 2024'te Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral'dan ve bozkurt işaretinden rahatsız oldu. Huch, Merih Demiral'ı hedef alan paylaşımıyla tepki çekti. Merih Demiral'ı hedef gösteren Alman gazeteci Huch, PKK-PYD'nin Almanya'daki en önemli destekçisi ve etki ajanı olarak biliniyor.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup etti. Merih Demiral, attığı iki golle takımı çeyrek finale taşıdı. Demiral, gol sevincini bozkurt işaretiyle gösterdi. Merih Demiral'ın bozkurt işaretli gol sevinci PKK/YPG terör örgütüne yakınlığıyla bilinen Alman gazeteci Tobias Huch'ı rahatsız etti. Tobias Huch, soayl medya hesabından Merih Demiral'ı hedef alan bir paylaşım yaptı. Huch, Demiral’ın fotoğrafının yer aldığı bir paylaşım yaparak Bozkurt işaretini Hitlerin SS Subayları işaretine benzeten ve 2 Temmuz 1993’te yaşanan Sivas, Madımak olaylarına yönelik, ’Bozkurtlar 2 Temmuz 1993’te Sivas’ta bir otelde 35 Alevi’yi katlettiler’ ifadelerini kullandı. Huch’un bu paylaşımı ve kullandığı dil, kısa sürede Türkiye’deki X kullanıcılarında da karşılık buldu ve binlerce kullanıcı Huch’un argümanı üzerinden Demiral’ı hedef aldı.

Bozkurt hazımsızlığı! PKK/YPG sevici Alman gazeteci Tobias Huch, Merih Demiral'ı hedef aldı!

Huch, Bölücü Terör Örgütü PKK ve Suriye kolu YPG hakkında Almanya’da propaganda yapan isimlerin başında geliyor. Almanya’nın PKK/YPG’ye yönelik almış olduğu aleyhte kararları en çok eleştiren ve Bölücü Terör Örgütü’nün yayın organlarına demeçler vererek her fırsatta Türkiye’ye Suriye’de yürüttüğü operasyonları nedeniyle sözde, ’Soykırım’ suçu işlediğini iddia eden isim olarak biliniyor.

Bozkurt hazımsızlığı! PKK/YPG sevici Alman gazeteci Tobias Huch, Merih Demiral'ı hedef aldı! - Resim : 2

PKK/YPG terör örgütü hayranı Alman vekil Tobias Huch, Sözde Kürdistan'ın kurulabilmesi için Avrupa genelinde çalışma yürüten ekip için seçilmişti. Almanya genelinde Türkiye'yi hedef alan gösterileri de organize eden isim olduğu sıkça konuşulan bir konu.

Bozkurt hazımsızlığı! PKK/YPG sevici Alman gazeteci Tobias Huch, Merih Demiral'ı hedef aldı! ile ilgili etiketler PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.