"Bu fotoğraf uygun mu?"

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılan Seria A ekibi Atalanta'nın Hollandalı oyuncusu Marten de Roon ile Şampiyonlar Ligi Twitter hesabı arasındaki muhabbet takipçileri güldürdü.

Atalanta geçtiğimiz sene İtalya Seria A’daki performansıyla dikkat çekmiş ve Şampiyonlar Ligi’ne kalmayı başaran dört ekipten biri olmuştu. Bu katılım lacivert-siyahlı kulübün tarihindeki ilk Şampiyonlar Ligi deneyimi olacak.

Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezonun başlamasına az bir süre kala, Şampiyonlar Ligi Twitter hesabı bir paylaşımda bulunarak takipçilerine iddialı başlangıçlar yapan takımları sordu:

Paylaşımdaki fotoğrafta bulanan iki oyuncudan biri olan takımın Hollandalı futbolcusu Marten de Roon, fotoğrafını beğenmediğini ifade ederek “Sonunda Şampiyonlar Ligi’ndeyiz ve seçtikleri fotoğrafa bak” şeklinde bir tweet attı:

Hatta 28 yaşındaki oyuncu başka bir fotoğraf önerisinde bile bulundu:

Buna karşılık olarak de Roon’un mesajına cevap veren Şampiyonlar Ligi hesabı mizahı farklı bir boyuta taşıdı:

Şampiyonlar Ligi’nin “Bu fotoğraf daha uygun mu?” sorusuna de Roon “Henüz Şampiyonlar Ligi’nde bir dakika bile oynamadan resmi hesap postayı koydu. Şahane” şeklinde cevap verdi. Atalanta resmi hesabı da etkileşime gülerek karşılık verdi.

 

"Bu fotoğraf uygun mu?" ile ilgili etiketler Twitter UEFA Şampiyonlar Ligi Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

Mısırlı komedyen Youssef Netanyahu'yu UCM'de "yargıladı'! İşte 'Bibi'nin Duruşması'

Mısırlı komedyen Bassem Youssef, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Uluslararası Ceza Mahkemesinde (UCM) yargılanmasını konu edinen, kendisinin de rol aldığı "Bibi's Trial (Bibi'nin Duruşması)" isimli şarkının klibini yayımladı.