Bu hafta halka arz var mı? Bu hafta halka arz olacak şirketler neler? 11-17 Kasım 2023 halka arz takvimi!

Türkiye'nin sermaye piyasası, yatırımcılar ve şirketler için önemli bir konu olan halka arz takvimi, yatırımcılar ve finans profesyonelleri tarafından yakından takip ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı aldıktan sonra şirketler, halka arz işlemine başlar ve bu, hem şirketlerin sermaye artırımı için bir fırsat sunar hem de yatırımcılara yeni yatırım imkanları sunuyor. Peki, 11-17 Kasım'da halka arz olacak mı? Bu hafta halka arz var mı? Bu hafta halka arz olacak şirketler neler?

Sermaye piyasaları, yatırımcılar ve finans profesyonelleri için önemli bir konu olan halka arz takvimi, yılın her döneminde yakından takip edilmektedir. Özellikle yatırım yapmayı düşünenler için yeni fırsatlar sunan halka arzlar, şirketlerin büyüme stratejilerinin bir parçası olarak önem taşır. Peki, 6-10 Kasım'da halka arz olacak mı? Bu hafta halka arz var mı? Bu hafta halka arz olacak şirketler neler? Hangi şirketler halka arz olacak?

Bu hafta halka arz var mı? Bu hafta halka arz olacak şirketler neler? 11-17 Kasım 2023 halka arz takvimi!

11-17 KASIM 2023 HALKA ARZ

Halka arz takvimi, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı sonrasında şirketlerin halka arz süreçlerini takip eden bir rehberdir. Halka arz olmuş bazı firmaların talep toplama süreci tamamlanırken, diğerleri halka arz için izin beklemektedir. İşte, 6 - 10 Kasım tarihleri arasında halka arz olacak şirketler...

11 - 17 Kasım tarihlerini kapsayan haftada, yeni halka arz işlemi şu an için görünmüyor. Ancak halka arz takvimi resmi olarak paylaşıldığında, bu hafta halka arz olacak şirketler ve ayrıntılara haberimizde yer vereceğiz.

1) AGROTECH YÜKSEK TEKNOLOJİ VE YATIRIM A.Ş.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), tarım teknolojileri alanında faaliyet gösteren Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş.'nin halka arzına onay verdi.

Halka arzda, şirket ortağı Hümeyra Keskin'in sahip olduğu 100 milyon TL nominal değerli (B) grubu paylar halka arz edilecek. 1 TL nominal değerli paylar, 5,21 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

1 milyar TL mevcut sermayeye sahip Agrotech, halka arz ile sermayesini 200 milyon TL artırarak, 1,2 milyar TL'ye yükseltecek.

Halka arz, 27-28-29 Temmuz tarihleri arasında yatırımcılara sunulacak.

2) EKOS TEKNOLOJİ VE ELEKTRİK A.Ş.

Sürdürülebilir enerji alanında faaliyet gösteren Ekos Teknoloji ve Elektrik A.Ş. de halka arz ediliyor.

Halka arzda, 1 TL nominal değerli paylar, 12,77 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak. Ek pay satışı yapılmayacak.

280 milyon TL mevcut sermayeye sahip Ekos Teknoloji, halka arz ile sermayesini 60 milyon TL artırarak, 340 milyon TL'ye yükseltecek.

Halka arz, 3-4-5 Ağustos tarihleri arasında yatırımcılara sunulacak.

3) 1000 YATIRIMLAR HOLDİNG

Yatırım holdingi olan 1000 Yatırımlar Holding de halka açılıyor.

Halka arzda, şirketin mevcut ortaklarından Üsame Erdoğan, Mustafa Saim Birpınar, Kadir Can Abdik, EC Yatırımlar Holding, Hüseyin Ardan Küçük ve Haris Pojata'ya ait 1,8 milyon TL nominal değerli (B) grubu payların satışı yapılacak.

1 TL nominal değerli paylar, 125 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak, ek pay satışı yapılmayacak.

40 milyon TL mevcut sermayeye sahip 1000 Yatırımlar Holding, halka arz ile sermayesini 7 milyon TL artırarak, 47 milyon TL seviyesine çıkaracak.

Halka arz, 10-11-12 Ağustos tarihleri arasında yatırımcılara sunulacak.

Bu hafta halka arz var mı? Bu hafta halka arz olacak şirketler neler? 11-17 Kasım 2023 halka arz takvimi! ile ilgili etiketler Halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.