Bu hafta halka arz var mı? Bu hafta halka arz olacak şirketler neler? 4-11 Aralık 2023 halka arz takvimi!

Türkiye'nin sermaye piyasası, yatırımcılar ve şirketler için önemli bir konu olan halka arz takvimi, yatırımcılar ve finans profesyonelleri tarafından yakından takip ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı aldıktan sonra şirketler, halka arz işlemine başlar ve bu, hem şirketlerin sermaye artırımı için bir fırsat sunar hem de yatırımcılara yeni yatırım imkanları sunuyor. Peki, 4-11 Aralık'ta halka arz olacak mı? Bu hafta halka arz var mı? Bu hafta halka arz olacak şirketler neler?

Sermaye piyasaları, yatırımcılar ve finans profesyonelleri için önemli bir konu olan halka arz takvimi, yılın her döneminde yakından takip edilmektedir. Özellikle yatırım yapmayı düşünenler için yeni fırsatlar sunan halka arzlar, şirketlerin büyüme stratejilerinin bir parçası olarak önem taşır. Peki, 4-11 Aralık'ta halka arz olacak mı? Bu hafta halka arz var mı? Bu hafta halka arz olacak şirketler neler? Hangi şirketler halka arz olacak?

Bu hafta halka arz var mı? Bu hafta halka arz olacak şirketler neler? 4-11 Aralık 2023 halka arz takvimi!

4-11 ARALIK 2023 HALKA ARZ OLACAK ŞİRKETLER!

Bu hafta, yatırımcıların ilgisini çekebilecek üç yeni şirket halka arz olacak. Bu şirketler arasında ise Mega Metal San. ve Tic. A.Ş, Kuzey Boru A.Ş ve Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bulunuyor.

  • Mega Metal San. ve Tic. A.Ş: Mega Metal, halka arz sürecine 7 Aralık'ta başlayacak ve talep toplama süreci devam edecek.

  • Kuzey Boru A.Ş: Kuzey Boru'nun halka arzı, 7-8 Aralık 2023 tarihlerinde Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da gerçekleşecek. Talep toplama işlemleri 10:30-13:00 saatleri arasında "Borsa'da Satış - Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış" yöntemiyle yapılacak.

  • Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş (SURGY): Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arzı için talep toplama süreci 7-8 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleşecek.

Bu hafta halka arz var mı? Bu hafta halka arz olacak şirketler neler? 4-11 Aralık 2023 halka arz takvimi! ile ilgili etiketler Halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.