Bu kez inandırdılar! Set çıkışı konserde soluğu alan Serenay Sarıkaya dansı ile hayran bıraktı! Tişört detayı dikkatlerden kaçmadı...

Popüler oyuncu Serenay Sarıkaya, yoğun çekim programına rağmen sevgilisinden geri kalmıyor. Mert Demir'in konserine koşarak aşkını bir kez daha gözler önüne seren Sarıkaya, sosyal medyada gündem oldu.

Sarıkaya'nın bu sevgi dolu hamlesi, sosyal medya kullanıcılarını da etkiledi. Birçok kullanıcı, Sarıkaya'nın bu davranışını romantik ve takdire şayan bulduklarını belirten yorumlarda bulundu.

ELEŞTİRİ DE GELDİ

Ne var ki, bu aşk her ne kadar bazı hayranlar tarafından beğenilse de, bazı eleştirileri de beraberinde getiriyor. Bazı kullanıcılar, çiftin ilişkisinin samimi olmadığını ve sadece reklam amaçlı olduğunu savunuyor.

Bu kez inandırdılar! Set çıkışı konserde soluğu alan Serenay Sarıkaya dansı ile hayran bıraktı! Tişört detayı dikkatlerden kaçmadı...

REKLAM MI AŞK MI?

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çifti, ilişkilerinin başından beri reklam aşkı söylentileriyle boğuşuyor. Bu tarz eleştirilere rağmen çift, aşklarını her fırsatta kameralara yansıtmaya devam ediyor.

Bu kez inandırdılar! Set çıkışı konserde soluğu alan Serenay Sarıkaya dansı ile hayran bıraktı! Tişört detayı dikkatlerden kaçmadı... ile ilgili etiketler Mert Demir Serenay Sarıkaya Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar…

New York Post'un haberine göre Kanadalı bir çift, güneş büyüklüğünde UFO tespit etti. Kanada semalarındaki garip ışıkları cep telefonu kamerasıyla çeken çift, gizemli ışıkların uzaylılar olduğunu iddia ediyor.