Burak Özçivit e Fahriye Evcen'den kadın cinayetleri sonrası samimiyetsiz tepki sözleri...

Ülkemizde kadın cinayetlerinin artarak devam etmesi, toplumun her kesimini derinden sarsarken, ünlü isimlerin bu konudaki tutumları da yakından takip ediliyor. Son olarak, sevilen çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in kadın cinayetleri hakkındaki açıklamaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Son günlerde yaşanan korkunç olaylar, kadınların güvenliği konusunda ciddi endişeleri gündeme getirirken, ünlü isimlerin bu konuda daha duyarlı ve etkili bir duruş sergilemesi bekleniyor. Özçivit ve Evcen çiftinin, "Söylenecek çok şey var ama biz de herkes gibi üzülüyoruz" şeklindeki genel geçer ifadeleri, takipçileri tarafından yetersiz bulundu.

Sosyal medya kullanıcıları, çiftin açıklamalarını samimiyetsiz olarak değerlendirerek, daha net ve çözüm odaklı bir duruş sergilememelerini eleştirdi. "Ünlü olmak sadece güzel görünmek değil, topluma örnek olmaktır," "Bu konuda sessiz kalmak suçtur," gibi yorumlarla çiftin tutumu sorgulandı.

 

 

Burak Özçivit e Fahriye Evcen'den kadın cinayetleri sonrası samimiyetsiz tepki sözleri... ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Burak Özçivit Kadın Cinayeti
GÜNÜN VİDEOSU

Bir grup Bursaspor taraftarından Köfteci Yusuf'a tezahüratlı destek!

Bir grup Bursaspor taraftarı, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ürünlerinde domuz eti tespit edildiği açıklanan Köfteci Yusuf'a destek oldular. Yeşil-Beyazlı taraftarlar, Köfteci Yusuf'un bir şubesine giderek önce yemek yediler. Daha sonra da tezahüratlar yaparak Köfteci Yusuf'a desteklerini dile getirdiler. Kameraya yansıyan o anlar ise sosyal medyada viral oldu...