Bursa'da PÖH'ten baş döndüren tatbikat: Rehine kurtarma operasyonu nefes kesti!

Bursa'da Özel Harekat Polisleri'nin gerçekleştirdiği tatbikat film sahnelerini aratmadı. Hazırlanan senaryoda sis bombalarının içerisinde rehineleri kurtaran timlerim görüntüsü izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı timler, film sahnelerini aratmayan tatbikat gerçekleştirdi.

Vatandaşların can güvenliği için birçok farklı bölgede görev yapan Özel Harekat polisleri zorlu eğitim ve tatbikattan geçiyor. Sis ve ses bombalarının atıldığı tatbikatta havadan çekilen görüntüler film sahnelerini aratmadı. Senaryo gereği otobüs etrafında önlem alan ekipler, otobüse girerek rehineleri kurtardı.

Bursa'da PÖH'ten baş döndüren tatbikat: Rehine kurtarma operasyonu nefes kesti!

Özel harekat polisleri ileri seviye atış teknikleri kullanarak ayakta, çökerek, yatarak, oturarak, dönerek farklı konumdaki hedeflere tabanca ile atış yaptı. Özel Harekatçılar dağcılık kulesinden de uyumlu bir şekilde yüzüstü yarasa inişi ile yere indiler.

Bursa'da PÖH'ten baş döndüren tatbikat: Rehine kurtarma operasyonu nefes kesti! - Resim : 2

Genel güvenliği tehdit eden silahlı ve tehlikeli şahısları yakalamak, bölücü terör örgütleri ile etkin mücadele etmek ve Devletin varlığını ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü kayıtsız ve şartsız korumak ilkesiyle görevini yürüten Özel Harekat Polisleri, 7/24 esasına göre hizmet ediyor.

Bursa'da PÖH'ten baş döndüren tatbikat: Rehine kurtarma operasyonu nefes kesti! - Resim : 3

Bursa'da PÖH'ten baş döndüren tatbikat: Rehine kurtarma operasyonu nefes kesti! ile ilgili etiketler Bursa PÖH polis

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderlerine çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Toplumlarımızı zehirleyen her türlü nefret söylemine, ırkçılığa ve aşırı sağ akımlara karşı demokrasilerimizi korumak zorundayız. Tüm bu hedefleri gerçekleştirmek için ihtiyacımız olan, çok taraflı sistemi dünyanın beşten büyük olduğu şiarını merkeze alarak adalet ve hakkaniyet ekseninde yeniden şekillendirmektir” dedi.