BÜYÜK PROVOKASYON: KAYSERİ VE SURİYE’DE KİMLER ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İSTEDİ? HEDEF NE?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Kayseride başlayan provokasyonun Suriye’deki yansımalarını, istihbarat servisleri ve terör örgütlerinin planlarını ve yeni provokasyon tartışmalarını değerlendirdi.

''CIA, MOSSAD, MI6 VE BELKİ DE FRANSIZ İSİTHBARATI ŞU AN SAHADA''

Bozkurt, ''Mesele sığınmacılar değil. Tüm tuşlara basıldı. Hedef Suriye'yi bölecek planın devamlılığını sağlamak, PYD terör örgütünü devletleştirmek, Suriye, Irak, İran ve Türkiye'ye coğrafi operasyonu tamamlamak ve bölgede İsrail'in elini rahatlatmaktır. CIA, MOSSAD, MI6 ve belki de Fransız isithbaratı şu an sahada.  Provokasyonun amacı açık PYD terör örgütünü devletleştirmek ve bunun için de Türkiye'nin dikkatini oraya çevirmek istiyorlar. Sahada tüm unsurlarıyla yer alıyorlar. Suriye'deki olayların temel nedeni kayseri değil, Cumhurbaşkanının Astana'da Esad ile görüşmesidir. Bölgede çatışma ve kaosun devam etmesini isteyenler var. Olaylar Ankara ile Şam'ın iletişim kurmaması için kuruldu. Kaosun 3 temel nedeni var. PYD terör örgütünü Türkiye'ye kabul ettirmek istiyorlar, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş gibilerini dışarı çıkartmak istiyorlar. Kıbrıs Türk devletini imha etmek istiyorlar. Bir paket program söz konusu. Gladyo unsurları siyasi, medyatik ve tüm ayaklarıyla sokaklarımızı karıştırmak istiyor.

''İŞİN İÇİNDE ABD VE PKK'NIN OLDUĞU ÇOK AÇIK''

Özkan, ''İşin içinde ABD ve PKK'nın olduğu çok açık. Erdoğan-Esad görüşmesi, İsrail-Lübnan tartışması, 3. Dünya Savaşı ve Şam-Ankara yakınlaşması konuşulurken birileri bir kez daha düğmeye bastı. Bu işleri büyüterek devam ettirmeye çalışacaklar. Planlanan bir terör saldırısı olabilir. Kirli plan tüm unsurlarıyla sahada. Belki daha büyük provokasyon girişimleri bile olabilir. ankara teyakkuzda.'' ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

BÜYÜK PROVOKASYON: KAYSERİ VE SURİYE’DE KİMLER ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İSTEDİ? HEDEF NE? ile ilgili etiketler Kayseri Suriye Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Türkiye Türk bayrağı

Sitene Ekle