Büyük skandal! Fransa'dan sakal ekimi için geldi intihara sürüklendi!

Fransız basını bu iddiayı konuşuyor. Fransız işletme öğrencisi Mathieu sakal ekimi için İstanbul'da bir kliniğe geldi. Mathieu işlem sonrasında intihar ederek hayatını kaybetti. Babasının iddiaları ise tam bir skandalı işaret ediyor. İşte iddialar...

SUPERHABER-ÖZEL

Fransız işletme öğrencisi 24 yaşındaki Mathieu geçtiğimiz mart ayında İstanbul'a sakal ekimi için geldi. 1300 Euro karşılığında bir klinikte operasyon geçiren Mathieu sonrasında kabusu yaşadı. 

Mathieu Vigier Latour after his botched hair transplant in Istanbul

DOKTOR DEĞİL EMLAKÇI ÇIKTI İDDİASI

İşletme öğrencisi Mathieu işlemden sonra yüzünün alt kısmı şişince cerrahı araştırmaya karar verdi. Mathieu endişelendiği için kendini ameliyat eden doktoru araştırınca skandalla karşılaştı. Cerrah sandığı kişi emlakçı çıktı.

Mathieu'nun babası oğlunun acı çektiği dönemi şöyle anlattı: 

"Oğlum saçımı çok aldınız hayatımı mahvettiniz diye isyan ediyordu. Gece gündüz sakalının altı ve başının arkası yandığı için çok acı çekiyordu"

Aile Türkiye'den döndükten sonra kafa derisinin iyileşmesi için Fransa'da bir doktor aradı ancak bulamadı. Son çare olarak Belçikalı doktor Jean Deroye'ye başvurdu. Doktor sakalı için kafasından alınan 900 saç kökünün bir daha onarılamayacağını ve asla o bölgede saç çıkamayacağını söyledi. Ayrıca aile Matheiu'nun sakalı da düzensiz ve şekilsiz çıktığı için doğal görünmediğini ifade etti.

Student takes own life after botched beard transplant by estate agent in  Turkey

PSİKOLOJİSİ BOZULDU VE İNTİHAR ETTİ

Teşhis sonrasında Matheiu saçlarının bir daha çıkmayacağı düşüncesiyle psikolojik bozuluk yaşadı. Dismorfizm teşhisi koyulan genç adamın durumu günden güne kötüleşmeye başladı. 

Konu ile ilgili Fransız basınına konuşan Devroye aslında bir umut ışığı olmasına rağmen Matheiu'nun psikolojik rahatsızlığını aşamadığını belirtti.  Türkiye'de geçirdiği operasyondan sonra Matheiu intihar ederek 9 Haziran'da Paris'teki evinde ölü bulundu.

 

Büyük skandal! Fransa'dan sakal ekimi için geldi intihara sürüklendi! ile ilgili etiketler Fransa
GÜNÜN VİDEOSU

İsrail destekçisine soğuk duş! Çin'e giden Almanya Dışişleri Bakanı'nı karşılayan olmadı!

İsrail'in soykırımına açıktan destek veren Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock'a Çin'de soğuk duş. Ziyarete giden bakanı havalimanında karşılayan olmadı.