Büyükelçi ataması Resmi Gazete'de yayımlandı: Metin Feyzioğlu'na yeni görev!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan büyükelçi atamalarına ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Eski Türkiye Barolar Birliği Başkanı ve Prag Büyükelçisi olan Metin Feyzioğlu Çekya Büyükelçiliğine atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan büyükelçi atamalarına ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Eski Türkiye Barolar Birliği Başkanı ve Prag Büyükelçisi olan Metin Feyzioğlu Çekya Büyükelçiliğine atandı.

Öte yandan, Türkiye'nin Slovenya Büyükelçiliğine İkili İlişkiler Genel Müdürü Hayriye Kumaşcıoğlu, Bahreyn Büyükelçiliğine Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Ayşe Hilal Sayan Koytak atandı.

Türkiye'nin Zambiya Büyükelçiliğine Kuzey Afrika Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Barbaros Dicle, İsviçre Büyükelçiliğine İkili İlişkiler Genel Müdürü Şebnem İncesu getirildi.

Bazı bakanlıklara ise başmüfettiş ve müfettiş atamaları yapıldı.

Büyükelçi ataması Resmi Gazete'de yayımlandı: Metin Feyzioğlu'na yeni görev!

METİN FEYZİOĞLU KİMDİR?

Metin Feyzioğlu 7 Temmuz 1969 Kızıltoprak, Kadıköy, İstanbul doğumlu Türk ceza hukuku profesörüdür.

Metin Feyzioğlu, Turhan Feyzioğlu ve Leyla (Cıngıllıoğlu) Feyzioğlu’nun kızı Saide (Feyzioğlu) Buçukoğlu (1950-1969) ile Mehmet Buçukoğlu (1945) çiftinin çocuğu olarak İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Kızıltoprak semtinde 7 Temmuz 1969 tarihinde doğdu.

Annesi doğumdan iki saat sonra vefat edince dedesi ve anneannesi tarafından evlat edinildi ve Ankara’da onlar tarafından yetiştirildi.

Büyükelçi ataması Resmi Gazete'de yayımlandı: Metin Feyzioğlu'na yeni görev! ile ilgili etiketler Resmi Gazete Metin Feyzioğlu Çekya Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kahraman Mehmetçik, Irak'ta teröristlerin inlerine kadar girdi!

Mehmetçik, teröristlerin inlerine giriyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde teröristlere ait mağara tespit edildi. Mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.