Deha Tuzcu'nun iğrenç şarkısı ortaya çıktı! Discord skandalından sonra Spotify'daki rap şarkısıyla gündemde

Deha Tuzcu isimli sözde sosyal medya fenomeni iğrenç herifin iğrenç şarkısı ortaya çıktı. Discord skandalıyla sosyal medyada gündem olan Tuzcu'nun şarkısında geçen sözler kan dondurdu.

Deha Tuzcu isimli "sosyal medya fenomeni"nin Discord’da kız çocuklarına yönelik taciz ve zorbalıkların başladığı panelin sahibi olduğu iddia edilmişti. Dün, X'te gündem olan Tuzcu bu kez de Spotify'daki şarkısıyla tepkilerin hedefi oldu. 

Aynı zamanda Rap çalışmalarıyla da bilinen Deha Tuzcu'nun Discord grubu olan C7K'nın (Cehennemin 7 Katı) Spotify'daki şarkısı ortaya çıktı. "C7K MARŞI" olarak adlandırılan şarkıda Allah'a, şehitlerimize, Eren Bülbül'e, Özgecan'a ve ülkede gündem olan pek çok olayda katledilen kişilere küfürler edildiği görüldü. 

İğrenç sözlere sahip "şarkı"da "Bayrağını yere indirdim, kitabının üstünden geçtim, İsrail benim vatanım, Türkiye'yi satarım" şeklinde saçma sapan laflar geçiyor.

 

Deha Tuzcu'nun iğrenç şarkısı ortaya çıktı! Discord skandalından sonra Spotify'daki rap şarkısıyla gündemde ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Alman polisi Filistin destekçilerini yumrukladı ve tekmeledi

Almanya'nın başkenti Berlin'de İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının birinci yılı dolayısıyla düzenlenen Filistin'e destek gösterisinde polis sert müdahalede bulundu.