'Cadılar' ABD'nin en tartışılan ismine büyü yaptı!

Adı taciz iddialarıyla uzun süre ABD basınının gündemini meşgul eden ancak buna rağmen Trump'ın adayı olarak yüksek mahkemeye seçilen Brett Kavanaugh'a karşı 'cadılar' harekete geçti. New York'ta ayin düzenleyen bir grup 'cadı', Yüksek Mahkeme Yargıcı Brett Kavanaugh'a büyü yaptı.

Brett Kavanaugh taciz iddiaları nedeniyle uzunca bir süre ABD'nin gündemini meşgul etmişti. 

Ancak, onu Yüksek Mahkeme yargıçlığı için aday gösteren Trump Kavanaugh'un arkasında durmuş, taciz iddialarına ilişkin net delil ortaya konulamadığı için de Başkan ve adayı kazanmıştı.

Ancak Kavanaugh karşıtları durmuyor.

'Cadılar' ABD'nin en tartışılan ismine büyü yaptı!

New York'ta kendilerini cadı olarak tanımlayan bir grup Kavanaugh için ayin düzenledi. 

Canlı yayınlanan ayinin organizatörlerinden Dakota Bracciale, yapılan büyünün ayrıntılarını veremeyeceklerini ancak bunun, “Brett Kavanaugh’nun gerçek yüzünü ortaya çıkarmayı, zarar vermeyi ve başarısız olmasını sağlamayı” amaçladığını söyledi.

'Cadılar' ABD'nin en tartışılan ismine büyü yaptı! - Resim : 2

Organizatörler, büyünün ne zaman etkisini göstereceği yönündeki bir soruya ise bunun en kısa zamanda olmasını beklediklerini belirterek, “Bununla birlikte bu tarz durumlarda kesin bir takvim vermek mümkün değil” yanıtını verdiler.

California eyaletinden Katolik Rahip Gary Thomas da bugün düzenleyeceği ayinde büyünün bozulması için dua edeceğini açıkladı.

'Cadılar' ABD'nin en tartışılan ismine büyü yaptı! - Resim : 3

'Cadılar' ABD'nin en tartışılan ismine büyü yaptı! ile ilgili etiketler ABD cadı ayini kavanaugh
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.