Çağatay Akman'dan Eski Kız Arkadaşına Taciz! Cihangir'de Korkulu Dakikalar! Karakolluk Oldular

Youtube’de yayınlandığı videolarla ün yapan genç şarkıcı Çağatay Akman’ın eski kız arkadaşına taciz uyguladığı gerekçesiyle karakolluk olduğu ve ifadesi alındığı kaydedildi. Öykü Uslu o anlarda oldukça korktuğunu anlattı.

Bir zamanların Gece Gölgenin Rahatına Bak adlı parçası ile Youtube’de milyon izlenme sayılarına ulaşan Çağatay Akman, dün akşam saatlerinde eski kız arkadaşının Cihangir’de bulunan evine gitti. Akman kız arkadaşının evinin ziline sürekli olarak basarak rahatsızlık verdikleri ve yanındaki arkadaşlarının ise Uslu’ya şiddetli uyguladığı iddia edildi.

Yaşanan bu olayların sonrasında Uslu’nun Karaköy Polis Merkezi'ne giderek şikayette bulunduğu kaydedildi.

Çağatay Akman'dan Eski Kız Arkadaşına Taciz! Cihangir'de Korkulu Dakikalar! Karakolluk Oldular

Akman, emniyet güçleri ile birlikte ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken yanında bulunan arkadaşları da gazetecilere saldırırken bir muhabirin fotoğraf makinesinin objektifini kırdığı ve diğer bir muhabire de saldırı girişiminde bulunduğu görüntülendi.

İlerleyen saatlerde ise ifade veren Uslu’nun karakoldan ayrıldığı gözlemlendi.

Çağatay Akman'dan Eski Kız Arkadaşına Taciz! Cihangir'de Korkulu Dakikalar! Karakolluk Oldular ile ilgili etiketler çağatay akman Öykü Uslu
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.