Çağla Şikel 2500 TL ödeyerek bir kulübede 11 saat kilitli kaldı! Dışarı çıktığında yaptığı yorum dikkat çekti...

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel 2500 TL verip, yemek yemeyip, su içmeyip kendini Kırklareli’nde karanlık bir kulübeye hapsetti. 11 saat boyunca kapalı kalan güzel sunucu çıktığında açıklamaları ile gündem oldu. Daha önce buzlu suya giren mankenin bu hallerine eleştiri ve hayranlık yorumları geliyor.

Çağla Şıkel 2500 TL ödeyerek bir kulübeye kendini kapattı. Yemek yemeyip, su içmeyip kendini Kırklareli’nde karanlık bir kulübeye 11 saat boyunca kapatan manken çıktığında hissettiklerini paylaştı.

"İÇİNDEKİ KAYNAĞI HİSSETMEK"

Çağla Şıkel burada yaptığının amacını “Kişinin değerini fark edip içindeki kaynağı hissetmesi inanılmazdı” diyerek açıkladı.

Ancak 9 odalı süper lüks bir villada oturan Çağla Şıkel’in bu davranışı sosyal medya kullanıcıları tarafından alay konusu oldu.

Çağla Şikel 2500 TL ödeyerek bir kulübede 11 saat kilitli kaldı! Dışarı çıktığında yaptığı yorum dikkat çekti... ile ilgili etiketler Çağla Şıkel
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.