Çağla Şikel'den anlamlı etkinlik! Pembe Top'un gönüllüsü oldu, maskot ile dans etti...

Ünlü sunucu Çağla Şikel, meme kanseri farkındalığı için düzenlenen özel bir etkinlikte sahne aldı. Anadolu Efes Spor Kulübü ve Anadolu Sağlık Merkezi iş birliğiyle hayata geçirilen “Pembe Top Sahada” projesinin 11. yılında, sembol haline gelen Pembe Top’u havaya atan isim bu yıl Çağla Şikel oldu.

18 Ekim 2024 Cuma günü gerçekleşen Anadolu Efes - Olympiacos maçı öncesinde, basketbol sahasına özel olarak hazırlanan bir bölümde sahneye çıkan Şikel, hem Pembe Top’u havaya attı hem de dans ederek izleyenleri coşturdu. Bu anlamlı etkinlikle, meme kanserine karşı erken teşhisin önemi bir kez daha vurgulandı.

FARKINDALIK YARATMAYI HEDEFLEDİ

"Sağlığımızı ihmal ettiğimizde aslında hayatı ve sevdiklerimizi ihmal ettiğimizi her fırsatta vurgulayacağım" diyen Çağla Şikel, farkındalık yaratmak için büyük bir çaba sarf ettiğini belirtti. Şikel, yıllardır sağlık konusunda farkındalık yaratmaya çalışan birçok uzmana danıştığını ve erken teşhisin önemini yakından bildiğini ifade etti.

BU YIL DA İLGİ GÖRDÜ

Pembe Top Sahada projesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gördü. Sosyal medyada da geniş yankı bulan etkinlik, binlerce kişiye ulaştı ve meme kanseri konusunda farkındalık yaratılmasına önemli bir katkı sağladı.

 

Çağla Şikel'den anlamlı etkinlik! Pembe Top'un gönüllüsü oldu, maskot ile dans etti... ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Meme Kanseri
GÜNÜN VİDEOSU

MSB: Hakurk ve Metina bölgelerinde 11 PKK'lı terörist öldürüldü

Terör örgütüne yönelik operasyonlarda, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina bölgelerinde tespit edilen toplam 11 terörist öldürüldü. MSB'den yapılan açıklamada "Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz" dendi.