Camdaki Kız 6. son bölüm tek parça yayında! 20 Mayıs Camdaki Kız son bölümde neler oldu?

Camdaki Kız 6. bölüm izlenmek için yayında. Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız son bölümüde; Sedat ve Nalan'ın el ele tutuşması televizyon ekranlarında yayınlanması sonrası Nalan'ın hayatı iyiden iyiye zindan olur. Rafet ise Sedat Nalan ilişkinin yolunda gitmesinden dolayı mutludur. Bu yüzden Nalan'ı unutmayacağı bir düğün alışverişine götürür. İşte Camdaki Kız 6. bölüm izleme ekranı

Başrollerinde Burcu Biricik ile Devrim Yakut’un oynadığı Camdaki Kız dizisi 6. bölüm ile 20 Mayıs Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı.

Her bölümü olay yaratan dizilerden Camdaki Kız 6. son bölümünde; Nalan kendisini tamamen aşkın sihirli kollarına bırakırken babasının da desteği sayesinde Feride’den gizli bir şekilde Sedat ile buluşma kararını alır.

Camdaki Kız 6. son bölüm tek parça yayında! 20 Mayıs Camdaki Kız son bölümde neler oldu?

Sedat ve Nalan’ın el ele tutuştuğu görüntüleri televizyon ekranlarında yayınlanınca, Feride, Nalan’ın hayatını yeniden zindan etmeye başlar. Rafet de Sedat ve Nalan ilişkisinin sorunsuz devam etmesinden ötürü az da olsa mutludur. Buna istinaden de Nalan’ı Koroğlu ailesinin namına yaraşır bir düğün alışverişine götürme kararı alır.

Gülcihan, ailesine karşı oldukça cimri olan Rafet’in Nalan’a çok pahalı bir hediye aldığı haberini işitir. Bu yaşananlar sonrasında Gülcihan çileden çıkarken sonunda öfkesi ona beklenmedik bir hata yaptırır.

Camdaki Kız 6. son bölüm tek parça yayında! 20 Mayıs Camdaki Kız son bölümde neler oldu? - Resim : 2

Sedat da Nalan’la ilgili her şeyi yoluna soktuğunu düşündüğünden yeniden çapkınlık yapamaya karar verir. Ama hiç beklemediği bir kişi, onu büyük bir hatanın eşiğinden çevirmek üzeredir.

Camdaki Kız 6. son bölüm tek parça yayında! 20 Mayıs Camdaki Kız son bölümde neler oldu? ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.