Can Yaman ile poz vermek için ödedikleri ücret yok artık dedirtti! Meğer sebebi başkaymış...

Ünlü oyuncu Can Yaman, Madrid'deki özel bir etkinlikte hayranlarıyla buluştu. Ancak bu buluşma, yüksek katılım ücretleriyle gündeme geldi.

'Erkenci Kuş' ile dünya çapında ünlenen Can Yaman, İspanya'da düzenlenen özel bir etkinlikle hayranlarıyla bir araya geldi. 5 yıldızlı bir otelde gerçekleşen etkinlikte hayranlar, Can Yaman ile fotoğraf çektirme, sohbet etme ve sorularını sorma fırsatı buldu.

TAM 25 BİN TL ÖDEDİLER

Etkinliğe katılımın bedeli ise dudak uçuklattı. Hayranların Can Yaman ile özel anlar yaşamak için kişi başı 675 Euro yani yaklaşık 25 bin Türk Lirası ödemesi gerektiği öğrenildi. Bu yüksek ücret, sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu.

GELİRİNİ VAKFA BAĞIŞLADI

Toplanan paraların tamamı, Can Yaman'ın kurmuş olduğu 'Can Yaman For Children' adlı vakfa bağışlanacağı belirtildi. Bu sayede hayranlar hem idolüyle buluşma fırsatı yakaladı hem de çocuklara yardım etmiş oldu.

Can Yaman ile poz vermek için ödedikleri ücret yok artık dedirtti! Meğer sebebi başkaymış... ile ilgili etiketler Can Yaman fotoğraf Etkinlik
GÜNÜN VİDEOSU

Basketbol Gelişim Merkezi’nde ilk basket, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu'nda açılışı yapılan Basketbol Gelişim Merkezi'nde incelemelerde bulunup, potaya atış yaptı.