Çanakkale'de tutuklanan sahte mehdinin kırık müridi sokak röportajında neler neler demiş

Çanakkale'de yaklaşık 200 kişilik müridiyle yaşayan ve geçtiğimiz günlerde tutuklanan sahte mehdinin müridinin sokak röportajı ortaya çıktı. Kolları jiletli mürit kısa süre önce de Esra Erol'u ölümle tehdit ettiği videoyla gündeme gelmişti.

Kendilerini "Hilafeti Muhammediye Tarikatı" diye adlandıran 200 kişilik grup Mustafa Çabuk isimli şahsı mehdi olarak kabul edip birlikte yaşamaya başladı. Sahte mehdi ve grubundan 15 kişi geçtiğimiz günlerde Çanakkale Bayramiç'te kaldıkları yerde jandarma ve polis tarafından düzenlenen ortak şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

Ünlü sunucu Esra Erol'un ATV ekranlarında yayınlanan programında gündeme gelen sahte Mehdi olayı, yeni bir boyut kazandı. Daha önce tutuklanan sahte Mehdi'nin müridi, Esra Erol'u ölümle tehdit etti. Yaşanan bu olay, hem kamuoyunda hem de medya dünyasında büyük yankı uyandırdı.

DELİ DELİ HAREKETLER

Esra Erol'u Topkapı Surları'ndan atmakla tehdit eden sahte mehdinin deli müridi bu kez de eski bir sokak röportajıyla sosyal medyada gündem oldu. Kollarındaki jilet izleriyle dikkat çeken adamın deli deli halleri gözden kaçmadı.

Çanakkale'de tutuklanan sahte mehdinin kırık müridi sokak röportajında neler neler demiş ile ilgili etiketler Esra Erol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İsrail Lübnan'ın Nebatiye kentini belediye toplantısı sırasında vurdu, başkan dahil 5 kişi öldü

İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyindeki Nebatiye'de belediye binası ve Nebatiye Belediyeleri Birliği'ni bombaladı. Lübnan Başbakanı Necib Mikati, İsrail hava saldırısının kasıtlı olarak belediye meclisi toplantısı sırasında düzenlendiğini belirtti.