Canlı yayında skandal cümle! Selma Ateş saldırganı tanımıyorum dedi! Bakın nasıl müdahale ettiler!

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin dava duruşmasına verilen arada Ateş'in ablası Selma Ateş'e saldırı düzenlenmişti. Konu ile ilgili muhabirin sorularını canlı yayında yanıtlayan Selma Ateş'e yanındaki birinden skandal bir cümle geldi.

Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde görülen 22 sanıklı davaya devam edildi.

Duruşmaya verilen arada, Mertcan Kılıç adlı kişi, kafeterya bölümünde Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş Kazanç'a yumruklu saldırıda bulundu. 

Kılıç, güvenlik güçleri tarafından göz altına alınırken, saldırıda hafif yaralanan Selma Ateş Kazanç'a, sağlık ekipleri müdahale etti.

 "SANIK YAKINI DE"

KRT televizyonunda canlı yayına çıkan Selma Ateş'e sorulan 'saldırganı tanıyor musunuz' sorusuna Ateş yanıt verirken arkadan bir kişinin müdahale ettiği duyuldu. Arkadan gelen ses Ateş'in konuşmasına "sanık yakını, öyle söyle" diyerek müdahale etmeye çalıştı. 

Canlı yayında skandal cümle! Selma Ateş saldırganı tanımıyorum dedi! Bakın nasıl müdahale ettiler! ile ilgili etiketler Sinan Ateş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İsrail cami yıkmakla tehdit etti

Dün akşam Yafa’da silahlı iki kişinin de saldırı düzenlemesi, füzeli saldırıyla beraber İsrail’i şoka soktu. Soykırımcı yönetim, bölgede bulunan bir caminin saldırıyla bağlantılı olabileceğini ileri sürdü.