Cansel Çördük, şarkıcı Kristina Menissov'un kafasında bardak kırdı

İzdivaç programı 'Kısmetse Olur' ile şöhrete kavuşan fenomen yarışmacı Cansel Çördük, birlikte sahneye çıkıp şarkı söylediği partneri Kristina Menissov'un başında bardak kırdı. Cansel Çördük'ün bu hamlesi karşısında neye uğradığını şaşıran Kristina Menissov başında bardak kırıldığı anları Instagram'dan paylaşıp, "Ve bu bizim işbirliğimizin sonu. Bu şarkıda ikimizin de hakkı var ve sonuna kadar yaşayacak." notunu düştü.

Kısmetse Olur programında Eser West ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan yarışmacı Cansel Çördük, beraber düet yaptığı kadın şarkıcının kafasında bardak kırdı. Son dönemde çok fazla estetik operasyon geçiren ve değişimiyle sık sık gündem olan Cansel Çördük, müzik dünyasına adım attı. 'Kısmetse Olur'un yarışmacısı, Kristina Menissov isimli şarkıcıyla düet yaptı. Gece kulübünde sahneye çıkan ikilinin iddialara göre arası bozuldu.

Kristina Menissov - Cansel Çördük

Kristina Menissov - Cansel Çördük

 

Sahneye başka biriyle çıkan Kristina Menissov, Cansel Çördük'ün alkollü olduğunu iddia etti ve onunla şarkı söylemedi. Çördük, partnerinin bu davranışına çok bozuldu. 

MEKANDAKİLER DONDU KALDI

Kristina Menissov sahneye çıktığında Çördük, yerinden kalkıp eline aldığı bardağı Menissov'un başında kırdı. Yanındaki şarkıcı kadın Çördük'ü ittirip sahneden uzaklaştı. Duruma şahit olan insanlar neye uğradığını şaşırdı.

''BAŞKA BİR KIZLA BİZİM ŞARKIMIZI OKUDUN!''

Kristina Menissov bu anları Instagram hesabından paylaşıp, "Ve bu bizim işbirliğimizin sonu. Bu şarkıda ikimizin de hakkı var ve sonuna kadar yaşayacak." notunu düştü. Cansel Çördük ise paylaşımın altına, "Kristina bu bizim şarkımız ve biz bunu aşkla yaptık. Çok saygısızca bağırıyorsun bana! Çok kızdım ve üzüldüm çünkü başka bir kızla çıkıp bizim şarkımızı okudun. Bu benim kalbimi çok kırdı, çok heyecanlıydım. Tüm bunlar yaşandığı için kendimi kötü hissediyorum" yorumunu yaptı.

 

Cansel Çördük, şarkıcı Kristina Menissov'un kafasında bardak kırdı ile ilgili etiketler Cansel Çördük Kristina Menissov
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan pastanede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir pastaneye ziyaret gerçekleştirip, vatandaşlarla sohbet etti.