Çarşı'dan FETÖ'ye zaten karşı: Biat etmedik, ateşi bol, yeri dar olsun

FETÖ elebaşı Gülen'in ölümünün ardından Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'dan "Ateşi bol, yeri dar olsun" paylaşımı geldi. Futbol dünyası içindeki kumpaslarıyla da bilinen örgüt, 3 Temmuz 2011'de "şike" sürecinde Beşiktaş'a da zarar vermek istemişti.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in ölmesinin ardından sosyal medyada pek çok FETÖ mağdurundan paylaşımlar gelmeye devam ediyor.

Spor dünyasına, özellikle de futbol camiasına sızma girişimleriyle bilinen ve asırlık kulüplere zarar veren FETÖ, 3 Temmuz 2011 "şike sürecinde" Beşiktaş'ı da hedef almıştı. Siyah-Beyazlılar'ın ünlü taraftar grubu Çarşı, FETÖ'nün ölümünün ardından manidar bir paylaşımda bulundu.

Çarşı'nın paylaşımında "Fetö'cü kaçak savcılar ve hakimlerce müebbet istemiyle açılan davalarda yargılandık, yargılanıyoruz. Kimsenin sofrasına diz kırmadık, biat etmedik. Ateşi bol, yeri dar olsun" denildi.

OKAN BURUK'A GÖNDERME

FETÖ'cü savcılar tarafından Gezi olayları sonrası haklarında dava açılan Çarşı üyelerinin müebbet hapsi istenmişti. Ayrıca 3 Temmuz sürecinde Beşiktaş'ın eski yöneticilerinin ismi şikeyle anılmış, bunun üzerine Çarşı tribünden açtığı "Aklanın da gelin" yazılı pankartla o sezon kazanılan Türkiye Kupası'nın geri verilmesini istemişti.

Çarşı'nın "Kimsenin sofrasında eğilmedik" ifadesi ise Galatasaray Teknik Direktör Okan Buruk'un 90'lı yılların başında Gülen'i ziyaret eden Galatasaraylı futbolcular arasında olması olarak anlaşıldı. 

 Çarşı'dan FETÖ'ye zaten karşı: Biat etmedik, ateşi bol, yeri dar olsun

Çarşı'dan FETÖ'ye zaten karşı: Biat etmedik, ateşi bol, yeri dar olsun ile ilgili etiketler Beşiktaş FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü oda! St. Luke's Hastanesi böyle görüntülendi...

Anadolu Ajansı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü St. Luke's Hastanesi Monroe Kampüsü’ndeki odasını görüntüledi. Papaz Robert McKee'nin tarikatına ait olan bu hastane ile Gülen'in ilginç bağlantısı da yeniden gündem oldu.