Çaykur Rizespor Gökhan Akkan krizi sonrası kaleci transferi yaptı! İngiltere'den Hırvat transfer

Çaykur Rizespor, Sheffield United’ın kalecisi Ivo Girbic’i sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı. Fenerbahçe maçında yediği hatalı goller sonrası tribünlerden tepki alan ve maç sonrası tartışma yaşayan Gökhan Akkan'ın bu transferde belirleyici olduğu düşünülüyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trendyol Süper Lig takımı Çaykur Rizespor, İngiltere Championship temsilcisi Sheffield United'tan Hırvat kaleci Ivo Girbic’i kadrosuna kattı.

Sheffield United ile yapılan anlaşmanın ardından 28 yaşındaki kaleci sağlık kontrolünden geçti ve 1 yıllık kiralık sözleşmeye imza attı.

Çaykur Rizespor Gökhan Akkan krizi sonrası kaleci transferi yaptı! İngiltere'den Hırvat transfer

Rizespor'dan Girbic'in transferiyle ilgili olarak yapılan açıklamada "Yeni transferimiz Grbic’e 'hoş geldin' diyor, başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

11 MAÇTA 32 GOL YEDİ

İngiliz takımıyla 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hırvat eldiven, Sheffield formasıyla 11 maça çıktı ve kalesinde 32 gol gördü.

GÖKHAN AKKAN KRİZİ TRANSFER DOĞURDU

Süper Lig'in 3. hafta maçında Fenerbahçe'yi konuk eden Çaykur Rizespor'da kaptan olan kaleci Gökhan Akkan, yediği hatalı goller sonrası maç boyunca tribünler tarafından ıslıklanmış ve protesto edilmişti. Maç sonrası tribünde yer alan bazı taraftarlar ile diyaloğa giren ve tartışma yaşayan Gökhan Akkan'ın bu tavrı sonrası Girbic hamlesinin geldiği düşünülüyor.

Çaykur Rizespor Gökhan Akkan krizi sonrası kaleci transferi yaptı! İngiltere'den Hırvat transfer ile ilgili etiketler Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.