Çelik yelekli Ayşe Ateş, güneş gözlüğünü bile devletin koruma polisine tutturuyor!

Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin devam eden davanın duruşmasına katılan eşi Ayşe Ateş'in hareketi tepki topladı. 'Can güvenliğim yok' diyerek talep ettiği için yanında bulunan polis memuruna kişisel eşyası olan güneş gözlüğünü taşıttırdı.

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın dördüncü celsesi başladı.

Çelik yelekli Ayşe Ateş, güneş gözlüğünü bile devletin koruma polisine tutturuyor!

TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜ

Duruşma sonrasında kameraların karşısına geçerek açıklama yapan Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in polis korumalarına 'emir eri' gibi davrandığı görüntüsü tepki çekti. 

"Can güvenliğim tehlikede" diye iddiada bulunan Ayşe Ateş, kendisini koruması amacıyla yanında bulunan polise açıklama sırasında kişisel eşyası olan güneş gözlüğünü taşıttırması sosyal medyada tepki çekti.

Bu görüntünün polislerin itibarını zedelediği yönünde yorumlar yapılırken, bu tür suistimallerin önüne geçmek için acil düzenlemeler yapılması için çağrıda bulunuldu.

Çelik yelekli Ayşe Ateş, güneş gözlüğünü bile devletin koruma polisine tutturuyor! ile ilgili etiketler Sinan Ateş polis

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gol sevinci!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Türkiye ile Hollanda arasında oynanan karşılaşmayı tribünden izliyor.