Cem Yılmaz Düşkünüm Sana paylaşımı izle! Netflix paylaşımı!

Cem Yılmaz, Düşkünüm Sana notu ile Netflix paylaşımı! Ünlü kpmedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaştı. Yılmaz paylaşımı ile RTÜK'ün Netflix'in kararına tepki gösterdi. Cem Yılmaz sigara ve alkol içtiği görüntüleri "Düşkünüm Sana" notu ile takipçileriyle paylaştı. İşte Cem Yılmaz'ın o paylaşımı...

Cem Yılmaz'ın Düşükünüm Sana paylaşımı! RTÜK'ün Netflix kararına Cem Yılmaz'dan tepki geldi. Yılmaz, Instagram hesabında sigara ve alkol kullandığı videosunu yayınlayarak Netflix üzerinden RTÜK'e gönderme yaptı. İşte Cem Yılmaz'ın Düşkünüm Sana paylaşımı izle!

Cem Yılmaz Instagram hesabından sigara ve alkol kullandığı anların videosunu yayınladı. Cem Yılmaz paylaşımında, "Bu akşam Netflix'te 22.00 de 'Düşkünüm Sana" ifadelerini kullandı.

RTÜK'ÜN ALDIĞI KARAR NEYDİ?

Radyo ve Televizyon Kurumu (RTÜK), İnternet üzerinden yayın yapan Netflix, BluTV ve Puhutv gibi internet televizyonlarına yeni düzenleme getirdi. Buna göre İnternet üzerinden yayın yapan televizyonların yurtiçi-yurtdışı kaynaklı olanları RTÜK denetimine dahil olacak ve bu kurumların yurtdışı kaynaklı olanları Türkiye’de şirket kurmak zorunda kalacak.

“Radyo, Televizyon ve İsteğe Bağlı Yayınların İnternet Ortamından Sunumu Hakkında Yönetmelik”le yapılan düzenlemeler bugün itibariyle Resmi Gazete'de yayınlanarak yasalaştı.

Yönetmeliğe göre yayınlarını internet üzerinde sunmak isteyen medya hizmet sağlayıcılarının RTÜK'ten yayın lisansı alması gerekiyor.

Cem Yılmaz Düşkünüm Sana paylaşımı izle! Netflix paylaşımı!

 

Cem Yılmaz Düşkünüm Sana paylaşımı izle! Netflix paylaşımı! ile ilgili etiketler Netflix RTÜK Cem Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Murat Kurum’dan müteahhitlere racon: Deprem bölgesinde iş yapmayan müteahhitin teminatını yakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde işe başlamayan müteahhitlerin teminatının iptal edilmesi talimatını verdi.