Cemal Enginyurt'un kaos planı! Canlı yayında ayaklanma çağrısı yaptı

MHP'den ihraç edildikten sonra Demokrat Parti'ye geçen İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt canlı yayında ayaklanma çağrısı yaptı. Ordulu siyasetçinin skandal sözleri tepki topladı.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, ayaklanma çağrısı yaptı. 

SözcüTV'ye sık sık konuk olan deneyimli siyasetçi “1 milyon insan ile Tandoğan’dan Saray’a yürümeliyiz. Recep Tayyip Erdoğan bizi öldürecekse öldürsün" sözleriyle gündemde.

TELEFONUNA KIYAMAMIŞTI

MHP'li olduğu dönemde, ABD'nin Türkiye'ye yönelik ekonomik saldırılarını protesto etmek için kendi Iphone’una kıyamayıp maketini parçalamasıyla gündeme gelen Enginyurt,  "Nokta Atış" isimli programa evinden bağlanarak şunları söyledi:

"Tandoğan'dan Saray'a yürüyüş yapmak... 1 milyon kişiyle Ankara Tandoğan'dan Saray'a yürüyüş yapmalıyız. Recep Tayyip Erdoğan bizi öldürecekse öldürsün, biber gazı sıkacaksa sıksın, vuracaksa vursun, yeter artık bu zulüm demeliyiz."

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Ayaklanma çağrısına sosyal medyada tepki çekerken bazı kullanıcılar "Cemal Enginyurt hiç samimi gelmiyor bana artık", "Dokunulmazlığı olan insanların dokunulmazlığına dokunulmaması için halkı başka yere yönlendirmesinden bıkıldı", "Millet vekili dokunulmazlığı kaldırılsın bakaım o zamanda böyle ahkam kesecek misin?" şeklinde yorumlar yapıldı.

Cemal Enginyurt'un kaos planı! Canlı yayında ayaklanma çağrısı yaptı

Cemal Enginyurt'un kaos planı! Canlı yayında ayaklanma çağrısı yaptı ile ilgili etiketler Cemal Enginyurt

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de sokak ortasında tuvaletini yapan kadın pes dedirtti! İşte mide bulandıran o anlar...

İzmir'de sokak ortasında tuvaletini yapan kadın şaşkınlık yarattı. Yolun ortasında kimseye aldırış etmeden tuvaletini yapan kadını, yoldan geçen sürücüler kaydetti.