Cenazesi için bile kavgaya tutuştular! Fetullah Gülen'in cesedini kaçırma planı! Said Nursi havası verecekler...

Fetullahçı Terör Örgütü'nde Fetullah Gülen'in cenazesinin kaçırılma planları yapıldığı öğrenildi.  Gelen bilgilere göre Gülen için göstermelik bir cenaze töreni düzenlenip, cesedini kaçıracaklar. Örgüt içinde Gülen'i Said Nursi gibi bir havaya sokmak isteyenler çoğunlukta.

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in Ergenekon kumpasının yıl dönümü olan 20 Ekim'de öldüğü duyuruldu. 

Teröristbaşının ölümü sonrası örgütte başa kimin geçeceği ve bundan sonra ne olacağı merak ediliyor. 

Yıllık 200-250 milyon dolarlık para akışı olan örgütün parçalanabileceği iddiaları gündemde.

Teröristbaşının ölümünün perde arkası da ortaya çıktı. 

GÜLEN'İN CESEDİ İÇİN BİLE KAVGAYA TUTUŞTULAR

Kendi içinde bölünme ve kavgaların yaşandığı örgütte Fetullah Gülen'in cenazesinin kaçırılma planları yapıldığı öğrenildi. 

Örgüt elebaşı Gülen'in ölümü heyet içindeki mücadeleyi ateşe çevirdi.

Örgüt liderinin nereye gömüleceği, namazı kimin kıldıracağı ve cenazeye kimlerin katılacağı tartışma konusu oldu.

 Cenazesi için bile kavgaya tutuştular! Fetullah Gülen'in cesedini kaçırma planı! Said Nursi havası verecekler... - Resim : 2

TÜRKYOLU KONTROL ETMEK İSTİYOR

Gelen bilgilere göre Gülen'i Pensilvanya'daki konutundan kaçıran Cevdet Türkyolu, cenazenin kendi kontrolünde bir an önce defnedilmesini istiyor.

Fakat örgütün yaşlıları Avrupa’dan geleceklerin beklenmesi taraftarı.

"CENAZEYİ KAÇIRACAK" İDDİASI

Türkyolu'nun, bu yüzden göstermelik bir cenaze töreni düzenleyip, cenazeyi kaçıracağı yönünde iddialar ortaya atıldı.

Cenazesi için bile kavgaya tutuştular! Fetullah Gülen'in cesedini kaçırma planı! Said Nursi havası verecekler... - Resim : 3

SAİD NURSİ HAVASI VERMEK İSTİYORLAR

Örgüt içinde Gülen'i Said Nursi gibi bir havaya sokmak isteyenler çoğunlukta.  Mezarın bilinmemesi konusunda örgüt içinde ortak bir karar olduğu öğrenildi. 

Cenazenin çok az sayıda insanın katılımı ile kılınıp, son ikamet ettiği Türkyolu’nun damadının evinin arazisi içindeki ormanlık alanda defnedilmesi planlanıyor.

Bu şekilde mezarın güvende olacağı düşünülüyor ancak Türkyolu’nun cenazeyi kaçırma ihtimalinin olması da örgütün diğer güç odaklarını endişeye sevk etti. 

Teröristbaşı Gülen'in ölmesi ile gücü elinde tutmaya çalışan Cevdet Türkyolu aslında heyet içindeki yaşlılar tarafından istenmiyor.

Kontrolsüz bir şekilde zenginleştiği görülen Türkyolu’nun etkisizleştirilmesi için örgüt içinde kulisler yapılmaya başlandı bile.

ÖRGÜT İÇİNDE GRUPLAŞMA

Örgüt içinde yer alan Mustafa Yeşil, Ali Ursavaş, Barbaros Kocakurt, Talip Büyük, Bilal Karaduman ve İsmail Cingöz, Abdullah Aymaz ile hareket ediyor.

Bu isimlere karşılık Zaman gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, İsmet Aksoy, Adem Kalaç, Naci Tosun, Muhammed Çetin de Cevdet Türkyolu ve Mustafa Özcan ile hareket ediyor.

 

ÖRGÜT BÖLÜNECEK

Örgüt içindeki bu ayrışmanın Avrupa ve ABD ayrışması olarak gerçekleşeceği, Afrika ülkelerindeki faaliyetlerin Avrupa etkisinde kalacağı, Asya ülkelerindeki faaliyetlerin ise ABD tarafından kontrol edilmesi bekleniyor.

 

 

Cenazesi için bile kavgaya tutuştular! Fetullah Gülen'in cesedini kaçırma planı! Said Nursi havası verecekler... ile ilgili etiketler Fetullah Gülen FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü oda! St. Luke's Hastanesi böyle görüntülendi...

Anadolu Ajansı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü St. Luke's Hastanesi Monroe Kampüsü’ndeki odasını görüntüledi. Papaz Robert McKee'nin tarikatına ait olan bu hastane ile Gülen'in ilginç bağlantısı da yeniden gündem oldu.