Çevredekiler seyretti... Manisa'da boşandığı eşi, hamile kadını demir sopayla dakikalarca dövdü!

Manisa'da hamile bir kadın, boşandığı eşi tarafından sokak ortasında dakikalarca dövüldü. Çevredeki vatandaşların tepkisizliği dikkat çekti.

İstanbul'da Havadis tarafından verilen habere göre Manisa'da daha önce boşanan eski eşler yeniden bir araya geldi.

Hamile olduğu öğrenilen kadın ve eski kocası bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

DEMİR SOPAYLA HAMİLE KADINA DAKİKALARCA VURDU

Sokak ortasında hamile kadını defalarca yumruklayan ve tekmeleyen adam, çevreden bulduğu düşünülen bir demir sopayla kadına dakikalarca vurdu.

ÇEVREDEKİLER SEYRETTİ...

Çevredekilerin tepkisizliği ve yaşananları sadece izlediği olay uzun süre devam etti. Dehşet anları çevredekiler tarafından kaydedilirken adamın şiddeti, sonunda yaşlı bir adamın araya girerek cani eski kocayı hamile kadından uzaklaştırmasıyla son buldu.

Çevredekiler seyretti... Manisa'da boşandığı eşi, hamile kadını demir sopayla dakikalarca dövdü! ile ilgili etiketler Manisa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderlerine çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Toplumlarımızı zehirleyen her türlü nefret söylemine, ırkçılığa ve aşırı sağ akımlara karşı demokrasilerimizi korumak zorundayız. Tüm bu hedefleri gerçekleştirmek için ihtiyacımız olan, çok taraflı sistemi dünyanın beşten büyük olduğu şiarını merkeze alarak adalet ve hakkaniyet ekseninde yeniden şekillendirmektir” dedi.