Chelsea, Atletico Madrid'i son dakikada devirdi!

Atletico Madrid Chelsea UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında karşı karşıya geldi. Büyük heyecana sahne olan maçta Atletico Madrid, Chelsea'ye 2-1'lik skorla boyun eğdi. Atletico Madrid-Chelsea maç özeti haberimizde bulabilirsiniz.

Atletico Madrid Chelsea Şampiyonlar Ligi ikinci haftasında karşı karşıya geldi. C Grubu ikinci maçında Atletico Madrid-Chelsea maçı nefesleri kesti. Maça hızlı başlayan Chelsea üst üste yaptığı ataklardan sonuç alamadı. İlk yarının sonun Atletico Madrid Griezmann'nın penaltıdan attığı golle ilk yarıyı önde kapattı. İkinci yarıda fırtına gibi esen Chelsea bulduğu iki golle Atletico Madrid'i yeni stadında yenmeyi başardı. Atletico Madrid Chelsea maç özeti haberimizde...

Alınan bu sonuçla Chelsea puanını 6'ya yükseltirken, Atletico Madrid bir puanda kaldı.

ATLETİCO MADRİD - CHELSEA MAÇÖZETİ

90'GoalGOOOLL!! Michy Batshuayi Chelsea takımını öne geçiren golü atıyor.
MS Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Atletico Madrid: 1 - Chelsea: 2
90'AssistMarcos Alonso, gol pasını veren isim.
90' Chelsea, Willian ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.
90'FoulKoke - David Luiz mücadelesinde hakem, Atletico Madrid yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Chelsea lehine faul kararı veriyor.
90' Jose Gimenez ceza sahası içinde sağ çaprazdan şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
89'FoulAtletico Madrid takımında Diego Godin faul yapıyor. Ceza sahası içerisinde faul yapılan oyuncu David Luiz.
89' Chelsea takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Thibaut Courtois geçiyor.
87' Fernando Torres altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
86' Atletico Madrid, Koke ile orta yuvarlaktan serbest vuruş kullanacak.
86'FoulGary Cahill – Antoine Griezmann mücadelesinde hakem, orta yuvarlakta Atletico Madrid lehine faul kararı veriyor.
86'SubstitutionChelsea takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Cesc Fabregas çıkıyor ve yerine Andreas Christensen oyuna giriyor.
85' Bu dakikada Atletico Madrid takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Antoine Griezmann
84'FoulMichy Batshuayi ile Diego Godin arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Michy Batshuayi. Yarı alanın ortalarından Atletico Madrid takımı oyuna başlayacak.
84' Atletico Madrid takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Diego Godin.
82'SubstitutionChelsea takımında oyuncu değişikliği; Eden Hazard oyundan çıkarken Willian oyuna giren isim.
82'SubstitutionChelsea takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Alvaro Morata çıkıyor ve yerine Michy Batshuayi oyuna giriyor.
81'OffsideRakip yarı alanın ortalarında bulunan Alvaro Morata için ofsayt bayrağı kalkıyor.
81' Saul Niguez, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Thibaut Courtois kurtarıyor.
80' Atletico Madrid, Antoine Griezmann ile ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
80' Atletico Madrid takımından Antoine Griezmann rakip ceza sahası önünden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
79'FoulAntoine Griezmann, Gary Cahill tarafından faulle durduruluyor. Atletico Madrid, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
77' Chelsea takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim N'Golo Kante.
77'FoulAtletico Madrid takımında Nico Gaitan faul yapıyor. Atletico Madrid yarı alanının ortalarında kaleye uzak mesafede faul yapılan oyuncu Victor Moses.
77'SubstitutionAtletico Madrid takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Thomas Partey çıkıyor ve yerine Jose Gimenez oyuna giriyor.
76' Fernando Torres, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Thibaut Courtois kurtarıyor.
75' Antoine Griezmann, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Thibaut Courtois kurtarıyor.
74' Alvaro Morata altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
73' Chelsea takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından N'Golo Kante tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
73' Chelsea takımından Eden Hazard sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
71'FoulEden Hazard, Lucas Hernandez tarafından faulle durduruluyor. Chelsea, orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
71' Chelsea takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Cesc Fabregas geçiyor.
70'SubstitutionAtletico Madrid takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Angel Correa çıkıyor ve yerine Nico Gaitan oyuna giriyor.
69'SubstitutionAtletico Madrid takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Yannick Ferreira-Carrasco çıkıyor ve yerine Fernando Torres oyuna giriyor.
68' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Victor Moses ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
67' Thomas Partey, rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
66'FoulCeza sahası içerisindeki Diego Godin - Gary Cahill mücadelesinde hakem, Chelsea lehine faul kararı veriyor.
66' Chelsea, Thibaut Courtois ile serbest vuruş kullanacak.
66'CornerAtletico Madrid takımı korner kullanacak.
66' Sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden Angel Correa ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
64' Chelsea, Cesc Fabregas ile ceza sahasının çaprazından serbest vuruş kullanacak.
64' Chelsea takımından Cesc Fabregas sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
63'FoulSaul Niguez ile Eden Hazard arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Saul Niguez. Ceza sahası sağ çaprazından Chelsea takımı oyuna başlayacak.
62' Chelsea takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına çok yaklaşıyor. Kale ağzından Cesc Fabregas tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
60'GoalGOOOLL!! Alvaro Morata skora dengeyi getiriyor.
60'AssistGolün asistini yapan isim Eden Hazard.
57' Alvaro Morata altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
55' Bu dakikada Chelsea takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Victor Moses
55'BlockedShotBu dakikada Chelsea takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut defansın araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Eden Hazard
54' Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Chelsea adına Cesc Fabregas kullanacak.
54'FoulOrta yuvarlağa yakın bir noktada Atletico Madrid takımında Antoine Griezmann faul yapıyor.
54'YellowAtletico Madrid takımında Antoine Griezmann, sarı kart görüyor.
53' Atletico Madrid takımında Thomas Partey orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde topu eliyle kontrol ediyor.
53' Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu Chelsea adına Victor Moses kullanacak.
52' Atletico Madrid takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Juanfran.
51'FoulAlvaro Morata ile Juanfran arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Alvaro Morata. Yarı alanın ortalarından Atletico Madrid takımı oyuna başlayacak.
51' Chelsea takımından Cesar Azpilicueta sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
50' Chelsea takımından N'Golo Kante sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
49' Saul Niguez altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
49' Atletico Madrid, Koke ile yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
48'FoulYarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Angel Correa, Marcos Alonso tarafından faule maruz kalıyor.
47' Chelsea, Cesc Fabregas ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.
47' Cesc Fabregas rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
47'FoulAtletico Madrid takımında Thomas Partey faul yapıyor. Atletico Madrid yarı alanının ortalarında kaleye uzak mesafede faul yapılan oyuncu Alvaro Morata.
47'YellowAtletico Madrid takımında Thomas Partey hakem Cüneyt Çakır tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
46' Chelsea takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına N'Golo Kante geçiyor.
46'FoulAlvaro Morata, Lucas Hernandez tarafından faulle durduruluyor.
46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
45' Maçın ilk yarısı 1-0 sonuçlanıyor
45' Ceza sahası içinde topla buluşan Saul Niguez, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
45' Koke, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Thibaut Courtois kurtarıyor.
44' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Filipe Luis ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
44' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Antoine Griezmann ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
43'CornerChelsea takımı korner kullanacak.
43' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Cesc Fabregas ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
43'BlockedShotGary Cahill altıpas üzerinden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
43'CornerChelsea takımı korner kullanacak.
42'BlockedShotMarcos Alonso ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
42' Hakem, Filipe Luis tarafından taç çizgisine yakın bir yerde topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.
42' Chelsea, Cesc Fabregas ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
42' Chelsea takımından Cesc Fabregas sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
40'PenaltyGOOOLL!! Antoine Griezmann penaltıdan attığı golle takımını öne geçiriyor.
39'FoulChelsea takımında David Luiz faul yapıyor.
39'CornerAtletico Madrid, Koke ile köşe vuruşu kullanıyor.
39'YellowChelsea takımında David Luiz hakem Cüneyt Çakır tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
39'BlockedShotYannick Ferreira-Carrasco, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
36' Atletico Madrid takımından Juanfran sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
35'FoulDiego Godin, Alvaro Morata tarafından faulle durduruluyor. Atletico Madrid, ceza sahası yan çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
35' Atletico Madrid takımının ceza sahasının hemen dışında kazandığı serbest vuruş için topun başına Jan Oblak geçiyor.
34'CornerCesc Fabregas ile Chelsea takımı köşe vuruşu kullanacak.
31' Chelsea takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Cesc Fabregas.
31' Sol çaprazdan Cesc Fabregas ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
30'FoulTaç çizgisine yakın bir yerde Eden Hazard, Juanfran tarafından faule maruz kalıyor.
27' Eden Hazard, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Jan Oblak kurtarıyor.
25'CornerEden Hazard ile Chelsea takımı köşe vuruşu kullanacak.
25' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Eden Hazard ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
24' Ceza sahası içinde topla buluşan Alvaro Morata, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Jan Oblak kurtarıyor.
21'FoulCeza sahası içerisindeki N'Golo Kante – Filipe Luis mücadelesinde hakem Cüneyt Çakır, Atletico Madrid lehine faul kararı veriyor.
21' Atletico Madrid takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Jan Oblak.
20' Korner bayrağına yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Atletico Madrid adına Antoine Griezmann kullanacak.
20' Atletico Madrid takımından Antoine Griezmann sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
19'FoulAngel Correa, korner bayrağına yakın bir noktada Marcos Alonso tarafından faule maruz kalıyor.
15'BlockedShotAngel Correa rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
15' Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede N'Golo Kante tarafından yapılan hareketi hakem tehlikeli hareket olarak değerlendiriyor.
14'FoulDavid Luiz, Koke tarafından faulle durduruluyor. Chelsea, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.
14' Chelsea takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Chelsea adına David Luiz kullanacak.
13'FoulEden Hazard ile Saul Niguez arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Eden Hazard. Ceza sahası yayına yakın bir noktadan Atletico Madrid takımı oyuna başlayacak.
13' Atletico Madrid, Lucas Hernandez ile rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
13' Chelsea, Eden Hazard ile gole yaklaşıyor ancak top direkten dönüyor
12'OffsideHakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor.Rakip yarı alanın ortalarında ofsayta düşen oyuncu Angel Correa
8' Ceza sahası içinde topla buluşan Alvaro Morata, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
8' Chelsea takımından Victor Moses sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
6' Eden Hazard ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
5' Chelsea takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından Alvaro Morata tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
3' Atletico Madrid takımından Yannick Ferreira-Carrasco sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
2'FoulAlvaro Morata – Lucas Hernandez mücadelesinde hakem, korner bayrağına yakın bir noktada Atletico Madrid lehine faul kararı veriyor.
2' Korner bayrağına yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Atletico Madrid adına Filipe Luis kullanacak.
1'CornerAtletico Madrid takımı korner kullanacak.
1' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Koke ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
1' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Saul Niguez ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
1' Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.

ATLETİCO MADRİD-CHELSEA MAÇ İLK 11'LERİ

Atletico Madrid: Oblak, Filipe Luis, Lucas, Godin, Juanfran, Saul, Thomas, Carrasco, Koke, Griezmann, Correa.

Chelsea: Courtois, Azpilicueta, David Luiz, Cahill, Moses, Kante, Bakayoko, Alonso, Fabregas, Morata, Hazard.

GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.