CHP anketçisi Murat Gezici itiraf etti! "Erdoğan'ın önde olduğunu görüyorum"

CHP anketçisi olarak bilinen Murat Gezici'nin katıldığı canlı yayında son anket sonuçları ile ilgili yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Gezici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yüksek olduğunu açıkladı.

Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici, CNN Türk canlı yayınında Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin yapılan anket sonuçları hakkında konuştu.

ANKETLERDE ERDOĞAN RAKİPLERİNE KIYASLA ÖNDE

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Gezici, yapılan son anketlere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rakiplerine kıyasla önde olduğunu açıkladı.

Sunucu Hande Fırat'ın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'in anketlere ilişkin açıklamalarını hatırlatması üzerine konuşan Gezici, şu ifadeleri kullandı:

"Mustafa Şen sektörün duayenlerinden biri. Çok tecrübeli bir kurumda yetişmiş, anketler yapan birisi. Ben de halen Sayın Erdoğan'ı Kemal Bey'in önünde görüyorum. Alma ihtimali biraz daha fazla. Şu an halen iktidarda bir güç var. Ben Erdoğan'ın önde olduğunu görüyorum şu anda."

CHP anketçisi Murat Gezici itiraf etti! "Erdoğan'ın önde olduğunu görüyorum" ile ilgili etiketler CHP Murat Gezici Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden suç makinesi adliye götürülürken "Ben öldürmedim" dedi

Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden suç makinesi adliye götürülürken "gencecik polisi şehit ettin pişman mısın?" sorusuna "Öyle bir şey yok. Bana saldırdılar" diye cevap verdi.