CHP'de yasak aşk iddiası: Mesajları yakaladı, belediyeyi bastı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, eşi Ali Mert Taşcıer'in CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek'in danışmanlığını yapan S.S. ile yasak aşk mesajlarını yakalayınca çılgına döndü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer'in eşi Ali Mert Taşcıer ile CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek'in danışmanlığını yapan  S.S. isimli kadın geçtiğimiz hafta görevden alınmıştı.

İki personelin görevden alınma nedeninin aralarındaki yasak aşk olduğu ileri sürüldü.

Sabah'ta yer alan habere göre; Gamze Taşcıer'in, eşinin S.S. isimli kadınla olan yazışmalarını yakaladığı ve Ankara'dan Çanakkale'ye gelerek belediyeyi bastığı öne sürüldü.

CHP'de yasak aşk iddiası: Mesajları yakaladı, belediyeyi bastı

ERKEK GÖREVDEN ALDI

İddiaya göre ilk uçakla Çanakkale'ye gelen ve Belediye'yi basan Taşcıer, Erkek'in odasında terör estirdi ve Erkek'e asistanını ve eşinin derhal görevden alınması talimatını verdi.

Erkek yaşanan gelişmelerin ardından Ali Mert Taşcıer'i ve asistanı S.S.'yi görevden aldı. S.S. isimli kadının tazminatsız işten çıkarıldığı öne sürüldü.

Ali Mert Taşcıer ise, "Ankara'daki işlerimin yoğunluğu nedeniyle görevimden istifa ettim" dedi.

 

CHP'de yasak aşk iddiası: Mesajları yakaladı, belediyeyi bastı ile ilgili etiketler CHP Çanakkale Muharrem Erkek
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.