CHP’li Bakırköy Belediyesi’nde neler oluyor?

CHP’li Bakırköy Belediyesi’nde sessiz bir şekilde, özellikle eski işçilerin işten çıkarılmaya başlandığı öğrenildi. Beyin cerrahı doktor Ayşegül Ovalıoğlu’nun yeni seçildiği belediyede işçilere, “Hizmetinize ihtiyaç duyulmamaktadır. Fesih işlemleriniz devam etmektedir.” yazılı bir kağıt imzalatılmak istendiği ifade edildi. Yine işçilere, ”referansın kim?” diye sorular sorulan işçilerin, çok tedirgin oldukları öğrenildi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Yerel seçimlerde, ”İşçi ve emekçi dostu” olarak söylemlerde bulunan CHP’li Bakırköy Belediyesi’nde, işçilerin çıkarılmaya başlandığı ortaya çıktı.

“BAKIRKÖY’Ü YAŞAMAK VE YAŞATMAK İSTİYORUM”

CHP 31 Mart 2024’de yapılan yerel seçimlerde, mevcut başkan Bahadır Kerimoğlu’nun yerine, beyin ve sinir cerrahisi doçenti doktor Ayşegül Ovalıoğlu’nu aday göstermişti. Ovalıoğlu seçimden önce verdiği bir röportajda, ”Bakırköy’ü yaşamak ve yaşatmak istiyorum.” demişti. Başkan Ovalıoğlu’nun bu konuşmalarından daha bir yıl dolmadan, belediyeden işçi çıkarılan ve çıkarılma tedirginliği yaşayan işçiler, ”Biz de Bakırköy’ü yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Ama işsiz ve ekmeksiz kalıyoruz.” diyerek serzenişte bulunuyor.

BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NDE SESSİZCE ESKİ SÖZLEŞMELİ İŞÇİLER ÇIKARILIYOR

CHP’li Bakırköy Belediyesi’nde sessiz bir şekilde, özellikle eski işçilerin işten çıkarılmaya başlandığı öğrenildi. Beyin cerrahı doktor Ayşegül Ovalıoğlu’nun yeni seçildiği belediyede işçilere, “Hizmetinize ihtiyaç duyulmamaktadır. Fesih işlemleriniz devam etmektedir.” yazılı bir kağıt imzalatılmak istendiği ifade edildi. Belediyeden çıkarılma tedirginliği yaşayan işçilerin, kamuoyunun dikkatini çekmemesi için ara ara ve birer birer belediyeden çıkarıldığı belirtildi.

İŞÇİLERE “REFERANSIN KİM?” DİYE SORU SORULUYOR!

Öte yandan CHP’li Bakırköy Belediyesi’nde ihtiyaç olduğu halde, özellikle eski işçilerin yeni alınacak torpilli işçiler için çıkarıldıkları öne sürülüyor. Belediyede, ''Neden çıkarılıyorum? Bir eksiğim ve suçum ne? Hakkımda bir tutanak bile yok!” diye itiraz ederek soru soran işçilere, ”referansın kim?” diye sorular yöneltildiği öğrenildi.

CHP’li Bakırköy Belediyesi’nde neler oluyor? ile ilgili etiketler CHP Bakırköy İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

MSB: Hakurk ve Metina bölgelerinde 11 PKK'lı terörist öldürüldü

Terör örgütüne yönelik operasyonlarda, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina bölgelerinde tespit edilen toplam 11 terörist öldürüldü. MSB'den yapılan açıklamada "Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz" dendi.