CHP'li İBB'nin gizli Paris sponsorları! İBB AK Parti Grup Başkanvekili'nden 3 kritik soru!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Zeynel Abidin Okul, İmamoğlu'nun Paris'te günlüğü 300 bin Avro’ya kiraladığı sarayın masraflarını sponsorların karşıladığı iddiasını yeniden gündeme getirdi. CHP'li İBB'ye "Sponsorları açıklama konusunda neyden çekiniyorsunuz?" diye soran Okul, "CHP'li İBB yönetimi İstanbul halkına karşı şeffaf davranana kadar bu konunun peşini bırakmayacağımızı ilan ediyorum." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) işbirliği ile geçtiğimiz ay olimpiyatların düzenlendiği Paris’te ünlü moda müzesi Palais Galliera’da “İstanbul Evi” açıldı.

ABD'deki Türk Evi'ne etmedik laf bırakmayan CHP'li İBB'nin Paris’te günlüğü 300 bin Avro’ya sarayı kiraladığına dair iddialar sosyal medyada bütük tepki çekmişti. 

GÜNLÜĞÜ 300 BİN AVRO'YA SARAY KİRALADILAR

İmamoğlu'nun Paris'te günlüğü 300 bin Avro’ya kiraladığı sarayın masraflarını sponsorların karşıladığı iddiası yalan çıktı.

Işık, ses, yiyecek ve içecekler harici tüm masrafların HeyMo The Experience Design Company tarafından karşılandığı iddia edildi. 

 

TÜM MASRAFLAR İBB'YE FATURA EDİLDİ

Şirketin İBB'den ihale aldığı ve Paris'teki ödemeleri bu yolla karşıladığı belirtildi. Yani şirket tüm masrafları İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne fatura edildi. 

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Zeynel Abidin Okul, tepki çeken olayı İBB meclisinde gündeme getirdi. 

"Paris'teki Sarayın sponsorları ile alakalı CHP'li İBB yönetimine sorularımızı tekrar soruyorum." diyen Okul, soruları şöyle sıraladı:

1- Sponsorları açıklama konusunda neyden çekiniyorsunuz ?

2- Açıklayamadığınıza göre bahsettiğiniz sponsorlar aslında yok mu?

3- Hizmeti ile mükellef olduğunuz İstanbul halkından bunu daha ne kadar saklayacaksınız ?

CHP'Lİ İBB, MECLİS KARARI OLMADAN SÖZLEŞME YAPTI

Okul ayrıca, Belediyenin sponsorluk sözleşmeleri için meclis kararı gerektiğini hatırlatarak, " İBB Meclisinde bu yönde alınmış bir karar bulunmamaktadır. CHP'li İBB yönetimi İstanbul halkına karşı şeffaf davranana kadar bu konunun peşini bırakmayacağımızı ilan ediyorum." dedi. 

CHP'li İBB'nin gizli Paris sponsorları! İBB AK Parti Grup Başkanvekili'nden 3 kritik soru! ile ilgili etiketler İBB AK Parti CHP Paris

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Narin'in amcası Kurtuluş Güran'dan skandal paylaşım: Aramalar sürerken rol yapıp film çekmişler...

Narin'i arama çalışmaları sürerken amca Kurtuluş Güran'ın Narin ile ilgili rol yapıp kısa film çektiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.