CHP'nin ilahiyatçısı Cemil Kılıç, Gazze kasabı Netanyahu'yu aklamaya çalıştı! Skandal 'vadedilmiş topraklar' haritası...

CHP'nin ilahiyatçısı Cemil Kılıç, Gazze kasabı Netanyahu'yı aklamaya çalıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'hezeyan' olarak bahsettiği 'vadedilmiş topraklar' ile ilgili harita paylaşan Kılıç, "Yahudi inanç söylencesinde "söz verilmiş topraklar" işte bu bölgeyi kapsıyor.Türkiye topraklarını kapsamıyor." dedi.

7 Ekim 2023’te Gazze’de başlayan savaş bugüne kadar çocuk, kadın, sivil demeden binlerce insanı hayattan kopardı.Evlerin, çocuk parklarının ve hatta hastanelerin bile füzelerin hedefi olduğu savaş, artık Gazze topraklarındaki Filistinlilerin gözyaşlarını dünyanın gündemine taşıyor. Ancak savaş kurallarının bile yok sayıldığı bir ‘vaat’ uğruna taş üstünde taş kalmayana dek devam ettirilen savaşın yeni adresi ise Lübnan oldu.

NETANYAHU'NUN OĞLU'NDAN TÜRKİYE'Yİ BÖLEN SKANDAL HARİTA

İsrail Başbakanı Binyamin Netahyahu'nun oğlu Yair Netanyahu'nun yaptığı bir paylaşım İsrail'in gözünü Türkiye'nin doğusuna diktiğini gözler önüne serdi.

CHP'nin ilahiyatçısı Cemil Kılıç, Gazze kasabı Netanyahu'yu aklamaya çalıştı! Skandal 'vadedilmiş topraklar' haritası...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: VADEDİLMİŞ TOPRAKLAR HEZEYANI! İSRAİL YÖNETİ GÖZÜNÜ TÜRKİYE'YE DİKECEK

Savaşı Orta Doğu'ya yayan Netanyahu'nun hedefinin Türkiye olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'nin yeni yıl açılışında "Vadedilmiş topraklar hezeyanıyla hareket eden İsrail yönetiminin, Filistin ve Lübnan’dan sonra gözünü dikeceği yer bizim vatan topraklarımız olacaktır. Netanyahu hayallerine Anadolu'yu da katıyor. Türkiye tarafsız olsun diyenlere, Hamas terör örgütüdür diyenlere sesleniyorum; karşımızda bir devlet değil kandan beslenen bir katil sürüsü var. Karşımızda tüm bölgeyi ateşe atmaya niyetli işgal şebekesi var. Böyle bir katliam şebekesi karşısında zerre vicdan taşıyan kimse sessiz kalamaz." demişti. 

 

CHP'NİN İLAHİYATÇISINDAN NETANYAHU'YU AKLAMA ÇABALARI

'Vadedilmiş toprakları' hezeyan olarak nitelendirmesine rağmen CHP'nin ilahiyatçısı Cemil Kılıç, Gazze kasabı Netanyahu'yu aklamaya çalıştı. 

"Yahudi inanç söylencesinde "söz verilmiş topraklar" işte bu bölgeyi kapsıyor. " diyerek harita yayınlayan Kılıç, "İsrail'in ve siyonizmin Türkiye topraklarına ilişkin bir ereği bulunmuyor. İsrail bayrağındaki iki mavi çizginin Fırat ile Nil Irmağını simgelediği savlanıyor. Türk ulusunu Arap- Yahudi savaşına karıştırmaya çalışmak yurtseverlikle hiçbir biçimde bağdaşmıyor." ifadelerini kullandı. 

 

 

CHP'nin ilahiyatçısı Cemil Kılıç, Gazze kasabı Netanyahu'yu aklamaya çalıştı! Skandal 'vadedilmiş topraklar' haritası... ile ilgili etiketler İsrail Binyamin Netanyahu Cemil Kılıç CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da kadınlara özel pavyon açıldı! "Tarlaları pavyonda yemeyin"

Ankara'da kadınlara özel olarak açılan pavyon videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü. O anlara ait görüntülerde kadınlar oyun havası eşliğinde göbek atarken, bir sosyal medya kullanıcısı ise erkeklere gönderme yaparak, "Dikkat edin tarlaları pavyonda yemeyin" yorumunda bulundu.