CHP'nin 'onur konuğu' Dilruba'dan pişkin sözler! O konuştukça Fatih Portakal keyif aldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere 'Emcüklenmiş geri zekalılar' diyen Dilruba, Fatih Portakal'ın Youtube yayınına katıldı. Hararetli açıklamalarını burada da sürdüren Dilruba, sözlerinden dolayı pişman olmadığını söyledi. O anlarda Portakal'ın aldığı keyif kameralara yandısı.

Seçmenlere hakaret içeren sözlerinin ardından tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu, 30 Ağustos günü tahliye edildi.

Tahliye edilir edilmez CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Dilruba'yı İzmir Enternasyonal Fuarı'nın açılışında protokolde ağırlamıştı. 

CHP'nin protokollerde ağırladığı Dilruba, bugün ise Fatih Portakal'ın YouTube kanalına katılarak yaşadıklarını anlattı.

 

PİŞKİN PİŞKİN 'PİŞMAN DEĞİLİM' DEDİ

Hararetli açıklamalarını burada da sürdüren Dilruba, Portakal'ın "Söylediğin sözler için pişman mısın?" sorusuna "Pişman değilim." yanıtını verdi.

"ERDOĞAN İLE AYNI KAREDE OLMAK BİLE İSTEMİYORUM"

Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında da sert ifadeler kullanan Dilruba, "Bu ülkede kimler kimlere protokole oturdu ama oraya en çok ben yakıştım. Erdoğan ile aynı karede olmak bile istemiyorum. Benimle ilgili konuşma. Ülkenin en tepesinde olan, hatta kendini dünya lideri olarak tanımlayan birinin sokak ağzıyla bana sürtük dedi." diye konuştu.

O anlarda Fatih Portakal'ın sözlerden aldığı keyif ve tebessümleri ise kameralara yansıdı.

ÖZGÜR ÖZEL, DİLRUBA ADINA ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dilruba'yı protokolde ağırlayan Özgür Özel'e 'Millete özür borcun var' diyerek çağrı yaptımıştı. Bu çağrı sonrası Özel, "Dilruba adına özür diliyorum" demişti. 

 

CHP'nin 'onur konuğu' Dilruba'dan pişkin sözler! O konuştukça Fatih Portakal keyif aldı... ile ilgili etiketler Fatih Portakal CHP Özgür Özel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan pastanede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir pastaneye ziyaret gerçekleştirip, vatandaşlarla sohbet etti.