Churcill'in torunu ABD'yi uyardı! "3'üncü dünya savaşı şu bölgelerde başlayacak"

İngiltere'nin sömürge tarihinin efsane isimlerinden Winston Churchill'in torunu Julian Spencer-Churchill, 3'üncü Dünya Savaşı için üç bölgeyi işaret etti.

SUPERHABER ÖZEL

National Interest sitesinde "Dikkat: Bir Sonraki Dünya Savaşı Küçük Başlayabilir" başlıklı bir yazı kaleme alan Julian Spencer-Churchill, Tayvan, Polonya ve Hürmüz Boğazı'na dikkat çekti.

ABD ve müttefiklerinin olası Rusya'nın Polonya, Çin'in Tayvan askeri harekatlarını ve İran'ın da Hürmüz Boğazı'nı kapatabilecek hamlelerine karşı hazırlıklı olması ve bunları engellemesi gerektiğini yazdı. Julian Spencer-Churchill, Batı dünyasına şu uyarılarda bulundu:

Churcill'in torunu ABD'yi uyardı! "3'üncü dünya savaşı şu bölgelerde başlayacak"

"Çin, Rusya ve İran'ı caydırmak, NATO ve demokratik müttefiklerinin çevredeki daha küçük devletleri savunmaya odaklanmasını gerektirecektir. Çin Tayvan'a doğrudan saldırmayacak, Rusya doğrudan Polonya'ya girmeyecek ve İran Hürmüz Boğazı'nın her iki kıyısını da ele geçirmeyecektir. Aksine, erozyon taktikleri uygulayarak , biriktirilebilecek ve daha sonra büyük bir saldırıya katkıda bulunabilecek daha kolay teğetsel hedeflere saldıracaklardır. Çin, Pratas ve Taiping Adaları da dahil olmak üzere açık denizdeki Tayvan Adaları'nı cesurca ele geçirecek , Rusya Norveç'in Arktik ada mülklerini hedef alacak ve İran kohortlarını Irak'ın daha derinlerine itecektir . Barışı korumak için demokratik cephe hattı çevreye doğru itilmelidir."

Churcill'in torunu ABD'yi uyardı! "3'üncü dünya savaşı şu bölgelerde başlayacak" - Resim : 2

WINSTON CHURCHILL KİMDİR?

İngiltere tarihinin en etkili siyasetçilerinden olan Winston Churchil, Birinci Dünya Savaşı'nda Donanma Bakanlığı görevini yapmıştı. Çanakkale Zaferimiz, İngiliz ordusuna olduğu kadar Churchill'e de büyük zarar verdi. Kasım 1915'te Bakanlıktan ayrılarak askerlik görevine dönen Churchill, İkinci Dünya Savaşı'nda da İngiltere Başbakanı olarak görev yaptı. Savaşın ve sonrasında dünyanın şekillenmesinde Winston Churchill, çok önemli bir etki yapmıştı.

Churcill'in torunu ABD'yi uyardı! "3'üncü dünya savaşı şu bölgelerde başlayacak" ile ilgili etiketler ABD Tayvan Polonya
GÜNÜN VİDEOSU

Levent Gültekin'den İmamoğlu'na: Garip gurebaya yaptığın zamla kendine siyasi kariyer inşa ediyorsun

İstanbul'da suya yapılan fahiş zamlara tepki gösteren CHP yandaşı Levent Gültekin, "İstanbul’da yüksek su faturası ödüyoruz. Niye? Beyefendi en büyük icraat olarak kent lokantası açsın. Garip gurebanın suyuna ulaşımına zam yapıyorsun o parayla kendine siyasi kariyer inşa ediyorsun." dedi.