Cihat Tamer, oğlunun cenazesindeki 'selfie' skandalı hakkında ilk kez konuştu! 'O an fark etseydim, kovardım'

'Bizimkiler', 'Perihan Abla', 'Mahallenin Muhtarları' gibi unutulmaz yapımlarda rol alan usta oyuncu Cihat Tamer'in kanser tedavisi gören oğlu Atilla Tamer, 28 Ağustos’ta hayatını kaybetmişti. Tamer, oğlunun cenazesinde Zihni Göktay'la selfie derdine düşen Turhan Öge hakkında ilk kez konuştu.

'Bizimkiler', 'Perihan Abla', 'Mahallenin Muhtarları' gibi unutulmaz yapımlarda rol alan usta oyuncu Cihat Tamer'in bir süredir kanser tadevasi gören oğlu Atilla Tamer,  28 Ağustos'ta hayatını kaybetti.

Tamer'in cenazesi ikindi namazına müteakiben Ataköy Ömer Duruk Camii'sinde kılındıktan sonra Bakırköy'deki aile mezarlığına defnedildi. Sanatçı, cenazede taziyeleri kabul etti. Müzisyen Turhan Öge'nin, cenazede ünlü isimlerle selfie yapması dikkat çekti. Öge'nin Tamer'i teselli ettiği sırada Zihni Göktay’la selfie yapması ise şaşırttı.

"ÇOK DENSİZCE BİR HAREKET"

Cihat Taner bu olayın ardından ilk kez Posta'ya verdiği röportajda konuştu. Tamer, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

İnsanlar çok tuhaf. Ne demişler, acı duyuyorsan canlısın, başkasının acısını da duyuyorsan insansın. Yaşamadan bilemezsin benim yaşadığım o acıyı. Ben o an onun ne yaptığının bile farkında değilim ki, benim dünyam kararmış, nereden bileyim ne çekiyor. Bizim Zihni ile çekilmiş ama onun da rızası yok; yani o da aslında çok rahatsız olmuş. Eğer ben o an fark etseydim onu oradan kovardım. Bu çok densizce bir hareket. Mesela Halit’in cenaze töreninde de bankta oturuyorduk birkaç ünlü arkadaşımızla. Biri geldi arkamıza geçti fotoğraf için, kovduk yani. Şener Şen çok iyi yapmıştı o tepkisiyle.

"ÖLÜYE DE DİRİYE DE SAYGI YOK"

Ünlü isim kendisine yöneltilen: 'Ünlü olmanın bedellerinden bu da sanırım. Hayranlar cenazede bile bunu talep edebiliyor demek?' sorusuna ise: 'Yok yahu, bu hayranlıkla açıklanamaz. Bu densizlik ve saygısızlık. Ölüye de diriye de saygı yok. Ayrıca biz artık ünlü falan değiliz. Yaşımız başımızı aldık. Gençlere verdik sırayı. Fakat en güzeli ne biliyor musun? Halen bizi unutmuyorlar. Çok güzel iz bırakmışız. Sayıca da çok az kaldık. Bir Kemal Sunal’ın yerini bugün hangi genç isim alabilir?' şeklinde bir yanıt verdi.

"BU ACIDAN SONRA ÇOK FAZLA YAŞAMAM"

Evladının hastalık sürecini anlatan Tamer'in 'Ben de bu acıdan sonra çok fazla yaşamam. 81 yaşına geldim. Hayatımın son dönemlerinde keyif yapacağımı düşünürken evlat acısı ile tanıştım. Çok zor, çok!' sözleri ise yürek burktu.

Cihat Tamer, oğlunun cenazesindeki 'selfie' skandalı hakkında ilk kez konuştu! 'O an fark etseydim, kovardım' ile ilgili etiketler Cihat Tamer
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan pastanede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir pastaneye ziyaret gerçekleştirip, vatandaşlarla sohbet etti.