Cinayet neden işlendi ve insanlar nasıl susturuldu?

Narin Güran’ın otopsi raporuna göre, boğularak öldürülmesinden sonra, gözler bir kez daha muhtar Salim Güran’a çevrildi. Halen cinayetin baş şüphelisi olarak tutuklu bulunan Salim Güran’ın, cinayeti neden işlediği araştırılırken, SuperHaber yeni ve ilginç bilgilere ulaştı. İddialara göre muhtar Salim Güran, ekonomik ve tüm siyasilerle olan gücü nedeni ile köyde herkesin çekindiği birisiydi. Bu nedenle Tavşantepe Mahallesi’nde muhtar seçildi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Diyarbakır Bağlar’a bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde işlenen Narin Güran cinayeti, gündemde ki yerini koruyor.

OTOPSİ RAPORU NARİN GÜRAN’IN ÖLDÜRÜLME ŞEKLİNİ TARİF ETTİ

Türkiye’nin 21 Ağustos tarihinden beri gündeminde olan, henüz 8 yaşında ki Narin Güran cinayeti, yavaş yavaş aydınlanıyor. Halen 12 kişinin tutuklu olduğu son yılların en çok konuşulan cinayetinde, Adli Tıp'ın otopsi sonucuna göre Narin Güran’ın boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Kesin Adli Tıp raporu sonucunun 23 Eylül’de çıkacağı belirtilen cinayette, boğulma sırasında Narin'in ağzından çıkan sıvının, amca Salim Güran'ın eline, oradan da araç direksiyonu ve koltuğuna bulaştığı ifade edildi.

GÖZLER BİR KEZ DAHA BAŞ ŞÜPHELİ MUHTAR SALİM GÜRAN’A ÇEVRİLDİ

Narin Güran’ın otopsi raporuna göre, boğularak öldürüldüğünün medyaya yansımasından sonra, gözler bir kez daha muhtar Salim Güran’a çevrildi. Halen cinayetin baş şüphelisi olarak tutuklu bulunan Salim Güran’ın cinayeti neden işlediği araştırılırken, SuperHaber bir kez daha yeni ve ilginç bilgilere ulaştı. İddialara göre muhtar Salim Güran, ekonomik olarak çok iyi durumdaydı. Muhtar olduğu mahallede, herkes hemen hemen her konuda ona danışır ve ona göre hareket ederdi. Soruşturma sırasında, ailesinden bir kişi Salim Güran için şu cümleleri kullandı. ”Salim Güran ailesi için cok fedakarlık yapmış biridir. Herkes ondan korkar ve kimse ondan habersiz iş yapmaz. Büyük bir sıkıntı olduğu zaman, hemen telefonla siyasileri arayıp mevzuyu halleder.”

TARLALARDA Kİ GELİRİ SALİM GÜRAN ALIR VE YİNE O DAĞITIRDI

Salim Güran’ın köyde yaklaşık 700 milyon TL değerinde arazileri vardı. Köyde ki araziler her yıl ekilir ve gelen tüm geliri muhtar Salim Güran alır, yine herkese hakettiği parayı yine o dağıtırdı. Muhtar bu nedenle köyde olan tüm parayı da kontrol ediyordu. Muhtar Güran’ın bu ekonomik gücünün yanında, adeta her işte parmağı vardı ve hemen hemen tüm siyasilerle olan ilişkisi nedeniyle, köyde herkesin çekindiği birisiydi. Bir başka iddiaya göre de muhtar Salim Güran, hazine arazilerini de kolayca kiralar ve ekerdi. Tüm bunlar, Salim Güran’a karşı köylü de korku ve çekinme ile beraber, Narin olayında suskunluk yaratmıştı.

Cinayet neden işlendi ve insanlar nasıl susturuldu? ile ilgili etiketler Diyarbakır Bağlar Narin Güran cinayet Ceset ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Tasmasız kangal minik köpeği sahibinin gözü önünde parçaladı, kadın kalp krizi geçirdi

Ataşehir'de Toffy isimli köpeğini site bahçesinde gezdirmeye çıkaran kadın hayatının şokunu yaşadı. Sahipleri tarafından serbest bırakılan kocaman kangal köpeği, poddle cinsi minik köpeği parçalayarak öldürdü. Saldırıya bir türlü engel olamayan Leyla Kezer isimli hayvan sever kalp krizi geçirdi.