Cloris Leachman hayatını kaybetti!

ABD'li oyuncu ve komedyen Cloris Leachman 94 yaşında hayatını kaybetti. 22 kez aday gösterildiği Emmy Ödülleri'ni 8 kez kazanan Cloris Leachman, Timothy Bottoms ve Jeff Bridges ile başrollerini beraber paylaştığı The Last Picture Show filmiyle de birer Oscar ve Bafta ödülü almayı başarmıştı.

Emmy ve Oscar ödüllü aktris Cloris Leachman'dan acı haber geldi. Leachman, Kaliforniya'da bulunan evinde kızı Dinah ile birlikteyken hayata veda etti.

Cloris Leachman hayatını kaybetti!

Emmy Ödülleri'ni 8 kez kazanmayı başaran Cloris Leachman, Timothy Bottoms ve Jeff Bridges ile birlikte rol aldığı The Last Picture Show filmiyle de birer Oscar ve Bafta ödülü kazanmıştı.

Cloris Leachman hayatını kaybetti! - Resim : 2

George Englund ile 1953 yılında evlenen Leachman'ın bu birliktelikten beş çocuğu dünyaya gelmişti. Çift 1979 senesinde yollarını ayırmıştı.

İlerleyen yaşına rağmen çalışmaktan vazgeçmeyen Leachman'ın oynadığı son filmler High Holiday ve Not To Forget de yakında vizyona girecek.

Cloris Leachman hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler Cloris Leachman
GÜNÜN VİDEOSU

Narin Güran'ın katili ya da katilleri bu videoda mı saklı? Kadını bakın nasıl susturdular?

Diyarbakır'ı Bağlar ilçesinde 21 Ağustos Çarşamba günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra bu sabah cansız bedenine ulaşılmıştı. Cenaze hazırlıklarına başlayan köyden sosyal medyaya servis edilen bir video ise Narin'in katilini ya da katillerini mi saklıyor sorusunu akıllara getirdi.