Coin 98 (C98) nedir? Nasıl alınır?

Kripto para piyasası ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede en çok araştırılan konular arasında ise Coin98 (C98) yer alıyor. Peki, Coin98 (C98) nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Coin98, kullanıcıların zincirler arası borsalara, stake etme ve yield farming’e erişmesine izin veren merkezi olmayan bir finans çözümü olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu çerçevede, "Coin98' nedir?" sorusu büyük bir merakla araştırılıyor. Detaylar haberimizde...

Coin 98 (C98) nedir? Nasıl alınır?

COIN98 NEDİR?

Coin98 borsası kendisini Ethereum, Binance Smart Chain, Solana, Avalanche ve Tron dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere çeşitli blok zincirlerinde varlıkları destekleyen çok zincirli bir likidite toplayıcı olarak tanımlıyor. Coin98 ayrıca teklifleri arasında hem mobil hem de masaüstü platformlarında 25’ten fazla ağı destekleyen bir cüzdana sahiptir.

Coin98 yol haritasında bir launchpad, bir borç verme ve ödünç alma platformu, bir megafarm, bir türev piyasası ve bir NFT piyasası geliştirme planları var. Temmuz 2021’de Coin98, bir Binance Launchpad projesiydi.

COIN98 NASIL ALINIR?

Coin98 Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para alım satım platformu Binance aracılığı ile hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

 

Coin 98 (C98) nedir? Nasıl alınır? ile ilgili etiketler coin 98
GÜNÜN VİDEOSU

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsa yatırımcılarına şiddet!

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsadaki yatırımcılarına şiddet yoluyla baskı uygulandı. Çıkan arbadede katılımcılardan yaralananlar oldu, yayıncı kuruluşun kamerası kırıldı.