Colin Kazım-Richards, Arsenal'de! Transferi kendisi duyurdu...

Son olarak Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'ün formasını giyen ve bu yaz futbolculuk kariyerine nokta koyan eski Türk Milli futbolcu Colin Kazım-Richards, bu kez antrenör olarak İngiltere yolcusu.

Türkiye'de Fenerbahçe, Galatasaray, Bursaspor ve Fatih Karagümrük formaları giyen Colin Kazım-Richards, Arsenal akademisine antrenör olarak katıldı.

Colin Kazım-Richards, Arsenal'de! Transferi kendisi duyurdu...

''PARÇASI OLMAK BENİM İÇİN BİR ONUR''

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Colin Kazım, "Arsenal akademisindeki antrenör kadrosunun bir parçası olduğumu duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Mükemmellik ve gelişime olan bağlılığıyla tanınan bir kulübün parçası olmak benim için bir onur." ifadelerini kullandı.

KARİYERİNDE BİRÇOK BAŞARI VAR

37 yaşındaki eski futbolcunun kariyerinde 1 Hollanda Kupası, 1 Türkiye Süper Lig, 3 Türkiye Super Kupası, 1 İskoçya Ligi, 1 Yunanistan Süper Ligi, 1 Yunanistan Kupası ve 1 Brezilya Seria A şampiyonlukları bulunuyor.

Colin Kazım-Richards, Arsenal'de! Transferi kendisi duyurdu... ile ilgili etiketler Arsenal Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.