Cristiano Ronaldo'nun hocası belli oldu! Milan'dan ayrılan Stefano Pioli Al Nassr'ın başına geçiyor

Teknik direktör Luis Castro'nun görevine son veren Suudi Arabistan ekibi Al Nassr için sürpriz bir isim gündeme geldi. Son olarak Milan'ı çalıştıran Stefano Pioli'nin adı, Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr ile anılıyor.

Cristiano Ronaldo'nun forma giydiği Al Nassr'da, teknik direktör değişikliği yaşanıyor. Suudi Arabistan ekibinde Luis Castro'nun görevine son verilmişti.

Calcio Mercato'nun haberine göre; Asya Şampiyonlar Ligi'ne Irak'ın Al Shorta takımıyla berabere kalarak başlayan, Suudi Pro Ligi'nde ise 3 maçta 5 puan toplayabilen Al Nassr'da, Stefano Pioli'nin adı gündeme geldi.

Haberde, Pioli'nin Suudi kulübüyle ileri düzeyde görüşmelerde bulunduğu ve Luis Castro'nun yerine teknik direktörlük görevine getirilmesinin düşünüldüğü belirtildi.

Geçtiğimiz mayıs ayında Milan ile yollarını ayırdığından bu yana boşta olan İtalyan teknik adama, sezon başına 6-7 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif edildiği ifade edildi.

Cristiano Ronaldo'nun hocası belli oldu! Milan'dan ayrılan Stefano Pioli Al Nassr'ın başına geçiyor ile ilgili etiketler Al Nassr
GÜNÜN VİDEOSU

Fikirtepe'nin son hali sosyal medyada gündem oldu

Kadıköy'deki kentsel dönüşüm sonrası gecekondu mahallesinde lüks sitelerin olduğu "elit" muhite dönen Fikirtepe'nin yeni görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.