Çukur 129. bölüm fragmanı izle! Sarp Akkaya Çukur'da

Çukur 129. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta yayınına ara verilen Çukur dizisinin 129. bölümünde neler yaşanacağı şimdiden merak konusu. Çukur 129. bölümünde neler yaşanacak? İşte Çukur 129. bölüm ilk sahnesi…

Merakla beklenen Çukur dizisinin 129. bölüm fragmanı yayınlandı. Karaca, Celasun ve Emmi’nin diziye veda etmesinden sonra Çukur’a büyük final öncesinde yeni bir isim daha dahil oldu.

Başarılı oyuncu Sarp Akkaya, dizinin yeni bölümünde Cumali Amca’nın son kozu olarak Şahram karakteriyle izleyenlerin karşısında olacak.

Ay Yapım imzalı başarılı dizilerinden Çukur’da finale 3 bölüm kala Karaca, Celasun ve Emmi senaryo gereğince ölerek izleyenlere veda ettiler. 4. sezonunda 7 Haziran Pazartesi akşamı final yapacak olan Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

Çukur 129. bölüm fragmanı izle! Sarp Akkaya Çukur'da

Koçovalı Kardeşler’in Amca’ya karşı verdiği büyük savaşta çok önemli bir yere sahip olan Şahram’a hayat verecek olan Sarp Akkaya’nın nasıl bir performans göstereceği merak uyandırdı. Ünlü oyuncunun canlandırdığı Şahram karakterinin final öncesi Çukur’da dengeleri nasıl değiştireceği konusunda ipuçları verilmeye başlandı.

Çukur dizisinin 129. yeni bölümünün gelecek hafta 24 Mayıs Pazartesi akşamında saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un son bölümünde; Koçovalı kardeşler yeniden birbirine kenetlendi ve Amca’dan intikam almak adına yemin etti. Cumali Amca bir kez daha Koçovalıların elinden son anda kaçmayı başarırken geride kalan Nedim, Vartolu tarafından öldürüldü.

Çukur 129. bölüm fragmanı izle! Sarp Akkaya Çukur'da - Resim : 2

Amca'yı ellerinden kaçıran Yamaç'ın, "Biz bitti demeden bitmez!" sözleri, Koçovalı kardeşlerin intikamlarından vazgeçmeyeceğini bir kez daha gözler önüne sererken yaşanacak büyük hesaplaşmada sonun ne olacağı şimdiden merak edilir bir hale geldi.

Çukurlular, genç yaşta kaybettikleri Karaca ve Celasun'u sonsuzluğa uğurlarken kızını kaybetmenin acısıyla sarsılan Ayşe, Karaca'nın ölümünden tüm Koçovalıları sorumlu tuttu. Ayşe'nin ağır sözlerinden sonra Cumali, Amca'ya saldırmak için harekete geçti. Kahvenin önünde Cumali'nin yolunu kesen Çukurlu gençler, ona katılmak istediğini söyleseler de, daha önce Amca'nın yanında yer aldıkları için hala büyük bir öfke duyan Cumali, herkese büyük tepki göstermekten geri kalmadı.

Çukur 129. bölüm fragmanı izle! Sarp Akkaya Çukur'da ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.