Çukur 129. son bölüm! Çukur yeni bölümde neler yaşandı?

Çukur 129. bölüm sansürsüz tek parça full izle olarak yayında. 24 Mayıs akşamında Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinin son bölümü Puhu platformunda. Çukur 130. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstendil'in oynadığı Çukur 129. bölüm ile 24 Mayıs Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı.

Çukur son bölümünde; Koçovalı kardeşler bir kez daha Cumali Amca ile karşı karşıya gelebilmek adına kenetleniyor.

Çukur’un yaralı yavaş yavaş sarılmaya başlarken Koçovalıların elinden son anda kaçmayı başaran Amca, vuracağı büyük darbe için doğru zamanı beklemeye başlıyor. Şahram adında gizemli bir adama umut bağlayan Cumali Amca’nın karşısında yine Yamaç var. Çukur’u beladan uzak tutmak için her şeyi kökünden değiştirecek bir yol bulacak olan Yamaç bir kez daha umut dolu.

Çukur 129. son bölüm! Çukur yeni bölümde neler yaşandı?

Çukur’da yepyeni bir dönemin başlangıcının ilk adımları atılırken aile içinde de herkesin yüzünü güldüren sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Hem Koçovalılar hem de Çukur uzun zaman sonra huzur içindeyken, Amca’nın hamlesi ise her şeyi değiştiriyor.

ÇUKUR SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Karaca’nın acısını yüreğinde yaşayan Yamaç gözyaşlarına hakim olamayarak herkesi duygulandırır. Bu anlar ise Efsun bir an olsun sevdiği adam Yamaç’ı yalnız bırakmaz.

Ayşe, kızı Karaca’nın acısıyla tüm aileyi derinden etkiler. Yas tutmakta olan Vartolu da derinden sarsılmıştır. Yamaç ile Cumali de Vartolu’yu bu zor gününde yalnız bırakmazken Koçavalı kardeşlerin yeniden bir araya gelmesi Cumali Amca’yı oldukça korkutur.

Çukur 129. son bölüm! Çukur yeni bölümde neler yaşandı? - Resim : 2

Bir kez daha ölüm acısıyla sarsılan Koçovalılar, kendini bu olaylardan sorumlu tutan Vartolu’nun sözleri ile büyük bir yıkım yaşar. Geçmişte kalan hesaplar teker teker yeniden ortaya çıkarken herkes yaptığı hataların bedeli ile yüzleşir.

Koçovalılar ile birlikte Çukur mahallesi yeniden aile olmanın sınavını vermektedir. Amca da kendini bu olayların dışarında bırakmak için yeni planlarını devreye sokmaya hazırlanırken Koçovalı kardeşler artık son intikam yeminlerini etmiştir. Artık Amca ile Koçovalılar arasında hesaplaşmanın vaktidir.

ÇUKUR 129. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur 129. son bölüm! Çukur yeni bölümde neler yaşandı? ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.