Çukur 4. sezon 29. bölüm izle

Çukur 4. sezon 29. bölüm ile Show TV ekranlarında yayınlandı. Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur'un son bölümü kesintisiz halde sadece puhuTV'de. İşte Çukur 4. sezon 29. bölüm full izle linki…

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur 4. sezon 29. bölümü ile 22 Mart Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Her bölümünde aksiyonun ve heyecanın eksik olmadığı Çukur dizisinin son bölüm tekrarını dileyenler puhuTV platformu üzerinden izleyebilecekler.

Yamaç’ın yeni hamlesi sonrasında korkunç bir darbe alan Amca, düşmanına yardım eden herkesi cezalandırmak için harekete geçer. Bu yaşananlar sonrasında sadece Çukur değil Koçovalı ailesi de zarar görür. Yamaç ile Efsun’un yüzleşmesi taşları yerinden oynatırken Akın’ın gizemli hamlesi de büyük bir merak uyandırır. Amca ile Yamaç arasındaki diyalogu etkileyen diğer bir isim de Vartolu olacaktır.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Vartolu’nun oğlunun sünnet düğünü Koçovalı ailesini yeniden bir araya getirmeye yetmiştir. Koçovalı kardeşler bu anı doyasıya yaşarken çekilen halay da izlenme rekorları kırarak bir ritüel haline gelmiştir. Yamaç ile Cumali’nin son hamlesi ile yıkılan Amca, savaşında düğmesine basmıştır.

Çukur 4. sezon 29. bölüm izle

Efsun ile kızı Masal’ın yanına alan Yamaç soluğu Cumali’nin evinde almıştır. İlk gecede yoksunluk krizi ile uğraşan Efsun, tehlikeli bir hamlenin içerisine giriş yaparak gizlice evden dışarı çıkarak mahallede bulunan bir eczacıyı darp ederek ilaçları eline geçirmiştir.

Evde kızı ile yalnız kalan Yamaç da sonunda Masal’a gerçek babasının kendisi olduğunu açıklamıştır. Aliço’nun yoğun uğraşları sonrasında Efsun baygın bir halde bulunarak hemen tedavi altına alınmıştır. Bundan sonra artık Efsun’un başı tamamen belaya girmiştir.

Çukur dizisinin 4. sezon 29. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

Çukur 4. sezon 29. bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TERÖR SALDIRISININ GÖRÜNTÜLERİ TUSAŞ saldırganları taksiyle geldi: 1'i kadın 3 terörist

Son Dakika Haberi... Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Üç terörist ticari taksiyle geldi. Burada el bombası attı. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları hedef almıştır" dedi.