Çukur 4. sezon 31. yeni bölüm fragmanı

Çukur 4. sezon 31. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Show TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Çukur dizisinin yeni bölüm ilk sahnesi ilgiyle takip edilmekte. Peki; Çukur 4. sezon 31. bölüm fragmanı ilk sahne yayınlandı mı?

Çukur 4. sezon 31. bölüm fragmanı ilk sahne yine olay yaratacak. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Erkan Kostak Köstendil’in oynadığı Çukur dizisinin son bölümünün Show TV ekranlarında yayınlanması sonrasında dikkatler yeni bölüm fragmanı ilk sahnesine çevrildi. Çukur yeni bölümde, Yamaç ile Vartolu arasındaki gerilimin devam etmesi beklenirken Amca da Yamaç’ın yanında olanları ifşa etmeye çalışacaktır.

Eski bir düşmanının hayatta olduğu haberini alan Yamaç bu işin peşini bırakmaz. Amca da Bilal’le olan hesabını tamamen kapatmak adına ilk hamlesini yapar. Vartolu da Amca’ya olan sözünü yerine getirmek için operasyonun başında yer alırken hiç beklemediği bir sürprizle karşı karşıya kalır.

Çukur 4. sezon 31. bölüm fragmanı izle
Çukur 4. sezon 31. bölüm fragmanı

 

Çukur Son Bölümde Neler Yaşandı?

Vartolu’nun oğlunun sünnet düğünü esnasında Nedim tarafından saldırıya maruz kalan Amca olup bitenlerin sorumlularını aramak için harekete geçmiştir. Yamaç’ın bu hamlesiyle neye uğradığını şaşıran Amca daha da öfkelenerek Çukur’a doğru yola çıkmıştır.

Saldırıdan sağ kurtulanlardan birisi Medet’in ismini verince Amca’nın ilk hedefi de o olmuştur. Medet de tam bu esnada Jr. İdris'in oyuncaklarını düğün salonundan almaya giderken hain bir pusunun içerisine düşmüştür. Jr. İdris'in oyuncak tabancası ile Kulkan’a benzer bir harekette bulunması Yamaç’ın travmasını yeniden tetiklerken bir anda kendisini Efsun’un yanında bulmuştur.

Çukur 4. sezon 31. yeni bölümü gelecek hafta 5 Nisan Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında olacak.

Çukur 4. sezon 31. yeni bölüm fragmanı ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TERÖR SALDIRISININ GÖRÜNTÜLERİ TUSAŞ saldırganları taksiyle geldi: 1'i kadın 3 terörist

Son Dakika Haberi... Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Üç terörist ticari taksiyle geldi. Burada el bombası attı. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi.